Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi megkérdezi a párját, hogy hány férfival volt előtte eddig, akkor mennyi az ideális szám amit még elfogadnak a férfiak?
Figyelt kérdés
Nekem 90partnerem volt eddig,édesapám tanácsolta hogy maximum 5öt mondjak,de azt meg nem hitték el mikor az aktuális illető kérdezte.mennyit mondhatnék amit el is hisznek de nem is számít soknak?2014. aug. 29. 21:01
21/44 anonim válasza:
Legyen még kilenc kalandod, és én büszkén leszek a századik partnered.
22/44 A kérdező kommentje:
igen..talán avval volt a baj h mindenáron szerettem volna egy komoly kapcsolatot egy olyan tényleg magával ragadó valamit..és ezért kerestem folyamatosan h talán a követező lesz a nagy Ő.azóta azért rájöttem már h nem kellett volna ennyire rágörcsölni.és már úgy vagyok vele hogy az igazi úgyis akkor jön amikor az meg van irva.azóta meg magammal foglalkozom.edzés.suli.munka.barátok,haverok.
2014. aug. 29. 21:30
23/44 anonim válasza:
Akkor a helyesírást is gyakorolhatnád.
24/44 anonim válasza:
#17: Már nem azért, de feltétlenül le is kellett feküdnöd mindegyikkel? Számomra ez kicsit "megideologizálásnak" tűnik.
26/44 A kérdező kommentje:
voltak olyanok is akikkel nem feküdtem le..akikkel nem tudtam volna elképzelni egy jövőt.azokkal természetesen nem volt semmi
2014. aug. 29. 21:40
27/44 anonim válasza:
neked mar kb soha nem lesz normalis ferfi a parod...
elobb utobb ugyis kiderul hogy mekkora ribizli voltal, es mesz a levesbe
ismerek par ilyen not mind te, ilyen multal ne remelj mar sokat az elettol
28/44 anonim válasza:
Én amondó vagyok kérdező, hogy most egy évig senkivel se, rakd magadat rendbe lélekben. Ha ennyire kapcsolat függő vagy és görcsös inkább kérdezz megy egy szakembert erről. Mert ez fog félrevinni, hogy mindenáron kapcsolatot akarsz, és úgy elég nehéz lesz megtalálni a nagy Ő-t. Szóval rakd rendbe ezt a kapcsolatfüggőségi dolgot.
29/44 anonim válasza:
#26: Hmmm... Ezek szerint 90 pasival el tudtad volna képzelni a jövőd, ha lefeküdtél velük. Érdekes. Egy jó pszichológus talán tudna segíteni, és ez nem vicc. Nekem úgy tűnik, mintha komoly problémák lennének a háttérben.
30/44 A kérdező kommentje:
nem értem a férfiakat h miért ezek alapján ítélnek meg valakit.engem soha nem érdekelt a párom múltja.az rég volt.elmúlt.és csak az számít hogy mennyit teszünk meg egymásért és mennyit teszünk bele a kapcsolatba.rólam mindenki azt mondja hogy egy kedves aranyos lány vagyok.szelíd és vissza fogott.nem a múlt alapján kéne ítélni hanem hogy milyen ember az illető
2014. aug. 29. 21:45
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!