Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar már majdnem az összes 13-14 éves nemi életet kezdeni?
Figyelt kérdés
Sok kérdést olvastam már, hogy 12 évesek kezdenek nemi életet élni. a 13-14 évesek kérdezősködjenek pózokról, szexről... Hova fajul a világ???? Én még csak 16 éves vagyok alig 3 hónapja élek nemi életet, de én elérkezettnek láttam az időt, h megtörténjen meg gondolom egy 16-17 éves sokkal tapasztaltabb mint egy kis 13-14 éves emberke. Miért vannak ilyenek?? Esküszöm az összes ilyennek a szüleit lecsukatnám a gyereket meg jól elverném. Öregem....2008. aug. 7. 13:54
11/19 anonim válasza:
Az is lehet, hogy nem is ők akarnak nemi életet élni ha nem kényszerítik őket. Nem minden 13-14 éves gondol először a nemi életre.Ha nem valamelyik (50-50%-ban) a szerlemet keresi előbb. Nekem ez a véleményem.
12/19 anonim válasza:
Szia!!Én eyszer megismertem gy fiút a neten és megkérdeztem h mikor vesztette el!! És ő azt mondta 13-14 volt!!!Nos én 13 voook de én úgy gondolom 17 éves kor az ideális max a 16!!!
13/19 anonim válasza:
Szerintem a 14-15 év ideális kor. Azért is, mert manapság hamarabb érettebbé válnak az emberek, mint mondjuk anyám idejében.Itt nem a nemi élettel van a baj, hanem azzal, hogy hogyan alkalmazzák.Sajnos nagyon sokan undorító dolgokat csinálnak és nem úgy alkalmazzák a szexet ahogyan az természeres lenne. Értek ezalatt:korbács és egyéb eszközök. Nem tudom miért lep meg ez a mai világban amikor régebben sem voltak különbek az emberek csak nem verték nagy dobra!!!
14/19 anonim válasza:
Ehez a témához annyi a véleményem hogy abban igaza van az embereknek hogy nem 10-12-13éveseknek kéne szexelniük!(de más téma a peting)(mert a petingtől nem lehet semmi baja a gyereknek)(nem lehet tőle terhesnek lenni)(Főleg ha ezt az élvezetet(legyen nő vagy férfi)magának csinálja meg)(mert én olvastam róla hogy ha egy nő vagy férfi elélvez akkor a napi problémáihoz máshogy áll hozzá!Sokkal pozitívabban!És azért minden korosztályban van kivétel!Én 14 évesen veszetettem el a szüzeségem (de én előtte annyit olvastam eröl hogy nicsak!Nem ugy ugrottam bele a témába hogy semminek sem néztem utána(de nem csak én hanem a párom is utána nézett hogy nekem minél jobb legyen!))És abban értek még egyett az előttem szólókhoz hogy tényleg már 12éves kortól kellene hogy legyenek felvilágosító órák!Könyvek amikből tudnának a különféle védekező formákról!Ha ugy akarja hogy szerinte már készen áll akkor legyen de azzal segítsen legalább az ország hogy ilyen orákat és felvilágositó könyveket adnak nekik!Igy legalább a (nemkívánt terheségeket)meg lehetne előzni!És ha nem jó annak a gyermeknek akkor ugysem csinálja többet!Vagy csak ha már készen áll rá!Ez az én véleményem és szerintem jól gondolom!:)
15/19 anonim válasza:
A 4. válaszolónak: ha valaki gyereket akar, igenis le kell mondania néhány dologról, hogy pl. legyen villany otthon. Én nem járok pl. kozmetikushoz, fodrászhoz (elintézem otthon), de otthon vagyok a gyerekkel, és meg van mindenük.
16/19 anonim válasza:
Szerintem senkinek nincs joga elítélni azt sem, ha egy 13-14 éves lány kezd nemi életet élni. Mindenkinek a maga döntése bár szerintem személyes erkölcstől is függ. 16 évesen sem biztos, hogy valaki tapasztaltabb egy 14 évesnél. Vannak akik még 17 évesen sem tudják mit, hogy kell csinálni és védekezni. És mért baj az ha kérdezősködnek? Inkább legyenek tájékozottak mint belevágjanak úgy, hogy nem tudnak a szexről semmit!
17/19 anonim válasza:
Jó világ én ennyi idősen mé babáztam annak idelyén
18/19 anonim válasza:
én most irok ide először. más dolog hogy egy 13 éves vagy egy 16 éves. hogy miért? egy 13 éves az a barátaival van és még a csak az állatokoról tanul bioszból....egy 16 éves már nagyából sok mindent tud az ilyen dolgokról. gondolom mindegyikünk láttott már vagy halott már olyan példát hogy egy 10 éves cigány leszúr egy 18 évest...na szal hallotun olyanról is hogy a 18 éves szűz, a 12 meg már nem....egyszerűen erkölcsileg meg ugy mindenhogy nem illik az ilyenkorú gyerekekhez a szex és ennyi ezzen nem lehet vitatkozni mert az eggyik az felnőtt helyeseli a másik meg nem a harmadik meg leszarja...most is ti azon vezsekedtek hogy a szülők meg a média meg a miért baj hogy enyi idősen csinálják? szerintem kurva nagy baj, most ismerjük el hogy mindneki leszarja hogy lesz-e baba vagy sem mert ez csak ilyen fedő duma hogy ezért ne csinálják, szerintem azért ne mert még kicsi gyerekek és kész ezen nem lehet vitatkozni
19/19 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy erről a szülő egyáltalán nem tehet. Ha titlják a gyereket akkor ő titokban fogja csinálni. Tudom, szerintem is korai ha valaki ilyen korán kezdi, de ha ő úgy érzi kész van, tegye. A lényeg, hogy védekezzenek. Én 14 éves lány vagyok és még nem is csókolóztam, és még nem is szeretnék. Valaki pedig 14 évesen épp ellenkezőleg gondolkodik, nem lehet ellene mit tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!