Halott ötlet az hogy majdnem 16 évesen el szeretnék kezdeni balettozni? Hogy kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 19:44
1/3 anonim válasza:
Miért lenne halott ötlet? A nagyanyám 67 évesen kezdett tanulni zongorázni. Valószínű, hogy már nem fogsz elérni csúcsteljesítményt a balett világában, de azért balettozni még megtanulhatsz. Ha az alkatod, hajlékonyságod megvan hozzá, keress egy magántanárt.
2/3 anonim válasza:
valami nagyvárosban biztos találsz olyan helyet, ahova "nagyok" is beirítkozhatnak. mert általában csak kicsiknek indítanak ilyeneket. sztem maga az ötlet nem halott, csak találni kell olyan helyet, ahol megtanítanak rá!
3/3 anonim válasza:
Hobbyból sosem késő elkezdeni(:
de h foglalkozás vagy művészi szinten sajnos már késő...én 3 éves korom óta balettozom és csak most jutottam el a spicchez..nagyon nagy munka HAJRÁ!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!