Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 17, én 18 vagyok. Több mint 1 éve együtt vagyunk, szeretjük egymást. Szeretném végre kényeztetni az ujjaimmal és a nyelvemmel, de szerinte gusztustalan, hallani se akar róla. Bennem hatalmas a vágy, Benne kevésbé. Mit tegyek?
Ez sajnos tényleg nem normális, lelki okai lehetnek. Nem zaklatta valaki korábban? Vagy esetleg valami trauma érte? Vagy esetleg még a neveltetésével lehet valami... Vagy csak fél a kiszolgáltatottságtól...
Te egy nagyon rendes és türelmes pasinak tűnsz, 1 év után biztos nagyon szoros köztetek a lelki kapcsolat, próbáld megbeszélni Vele, hogy mi lehet az oka annak, hogy ennyire elzárkózik. Másik fontos kérdés, hogy mikor érzi úgy, hogy lehet köztetek testiség? Nyugtasd meg, hogy vársz, amíg csak szeretné, hisz szereted. De ha tényleg hallani sem akar az egészről, akkor jót tenne Neki egy pszichológus. Az ilyen undor mögött komoly lelki problémák húzódhatnak meg. De legjobb lenne, ha Veled tudná megbeszélni...
szurkolok Nektek! :)
(3.válaszolonak)
Nem akarom kényszeríteni semmire amit nem szeretne,próbáltuk megbeszélni hogy így ,úgy,de nem tudok mit tenni.Az lenne az egyetlen jo megoldás a kapcsolatunkban(ha már nem hajlandó semmire),hogy én mondok le a vágyról.De ez nem lesz könnyű mert HATALMAS a vágy bennem.Pszichológiát is tanulok,és tudom hogy ha elfojtom annak komoly következményei lesznek.Megbeszélni hiába,mert ugyanoda kerülünk mindig :(
Tudom nem kell kényszeriteni csak elmondtam a következményeket,söt aztán ugye történhetnek dolgok az elnyomástol.Tudom hogy vágysz arra hogy kivánjon és te is kivánhasd öt.De igazábol több tanácsot nem tudok adni,mert itt már nemtudom mit tehetsz.Nem hat a finom célzás,sem a beszéd,sem a probálkozás.Nemtudni mitöl vete ezt a fejébe kérdezd meg hogy egyátalán kiván-e téged.És mitöl fél?lehet hogy hülyén hangzik de ugy tünik mintha tartogatná az "igazinak".Az viszont eléggé elszomorito ,hogy "kitudja meddig leszünk együtt lehet hogy szétmegyünk és akkor feleslegesen adtam neki oda.Nemtudom igazábol a szüzesség csak addig fontos amig van ,és sokszor a férfiaknak nem fontos hogy a nö szüz-e ha igazán szereti! (3.válaszolo)
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!