Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejthetettlen volt az elos olyan hihetetlen h megtortent akkor. Nem is gondoltam volna. Mit tegyek h probaljam elfelejteni h mien volt mert faj mikor belegondolok h mien jo is volt akkor, de most nem ugy van. H felejsem el?
Figyelt kérdés
A fiu ram se hederit pedig en halalosan szeretem: ( (: ( 2008. aug. 5. 23:58
1/6 A kérdező kommentje:
az elso***
2008. aug. 5. 23:59
2/6 anonim válasza:
Tanulj az esetből. Ennek a pasinak csak arra kellettél. Egyáltalán nem érdemes miatta bánkódnod. És örülj neki, hogy az első olyan csodálatos volt. Nem sok lánynak adatik ez meg! Keress másik pasit! :)
3/6 A kérdező kommentje:
hat igen
2008. aug. 6. 00:18
4/6 anonim válasza:
Az idő elfeledteti vagy egy másik fiú. Ennek a fiúnak tényleg csak arra kellettél. Ne is törődj vele többet. Lesz másik pasi, aki szeretni is fog és jó lesz vele is a szex.
5/6 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Tudom, hogy tanácsokat adni sokkal könnyebb, mint megvalósítani azokat. :) Próbálj meg kikapcsolódni. Menjetek el a barátnőiddel szórakozni! Ismerkedj, bulizz (azért mértékkel :))! Így biztos el tudod majd felejteni! Sok sikert! :)
6/6 anonim válasza:
Egy újabb leányka akit átbasztak a palánkon...ilyenek engem miért nem találnak meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!