Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájdalmat érzek a petefészkemnél, fájnak a melleim, érézkenyek, igazából a tabletta szedése óta ha belegondolok (lindynette 20), vizelési ingerem van. Mitől vannak a tüneteim?
van amikor nem is kell nagyon, és ha pisilek akkor csíp lent, talán a hugycsőnél... A hasam is fáj alul a két bordám között. Lehet, hogy itt vannak olyan tünetek amik nem ugyanamiatt vannak. Lehetek terhes? A második levél tablettát szedem már be, még 1hét van belőle, legutoljára a menzeszem végén ment el bennem a barátom, azóta beszedtem 10szem maripent(2órás különbséggel a tablettához, a gyógyszertárban ezt mondták) és ezért gumival szeretjeztünk mert ezt ajánlota a háziorvosom is, igaz volt, viszont picit volt benenm gumi nélkül is, igaz nem hosszú ideig és nem is ment el, de félek attól a csepptől. Meg, hogy előzőleg 2héttel amikor elment bennem, hogy talán nem védett a tabletta..
Arra is gondoltunk, hogy talán petefészekgyulladásom van, vagy csak simán felfáztam.. Jah amit még észrevettem, hogy nem folyok kicsit sem 1-2napja idéig mindíg folytam valamennyit.
Szerintetek mi lehet a gond?
Én a felfázásra tippelek!
De inkább orvos mondja meg, mivel mi nem vunk azok. (jó lehet néha idetalál 1 orvos, de na érted...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!