Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van rólad tangás / melltartós...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rólad tangás / melltartós / egyéb fehérneműs kép közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor érdekelne, hogy nem tartasz-e attól, hogy valaki visszaél vele, ha nincs, akkor meg az érdekelne, hogy mi a véleményed azokról, akiknek tele van ilyen képekkel egy közösségi oldalon az adatlapjuk.
2010. jan. 7. 22:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nincs. Nem akarok se puruttya, se napiszar celeb lenni (amúgy mindkét oldalt szeretem:D)

20/L

2010. jan. 8. 20:07
 22/23 anonim ***** válasza:

NINCS! és sose volt...

Vélemény: ócska kurv@'k.

18L

2010. jan. 8. 21:28
 23/23 anonim ***** válasza:

,,akkor meg az érdekelne, hogy mi a véleményed azokról, akiknek tele van ilyen képekkel egy közösségi oldalon az adatlapjuk.''

Csak erre a részére próbálok válaszolni, mert az első részre a válaszom csak annyi, hogy nekem nincs, mégcsak arcképem sincs fenn, a Wikipédiában van néhány cikkem, az is csak szakmai dolgokról (matematika és természeti népek néprajza).

Szóval a második rész, mi a véleményem ezekről a kamaszokról:

Mivel nem tudom, pontosan mi a motivációjuk, ezért nincs róluk kialakult véleményem. A motiváció pontos ismerete nélkül, látatlanban nem szoktam elítélni másokat. Túl rég voltam kamasz ahhoz, hogy saját magam belső vizsgálatával tudjak rájönni a motivációjukra.

Valószínűnek tartom, hogy a kamaszok egy része erősen neurotikus. Szerintem ez önmagában még nem feltétlen fajul veszélyessé, ha egyébként tartalmas kapcsolatuk van a szüleikkel. Ha meg nincs tartalmas kapcsolatuk a családjukkal, akkor meg ott már úgysem az a főbaj, hogy milyen képeket raknak fel, hanem ott már az alapokkal is baj van (család, szorongások). A napiszar csak a felületet kapirgálja, azt is aljas, arctalan és kerülő módon teszi.

Jogi oldal:

Bár ezek a kamaszok formálisan elkövetnek egy enyhe szerződésszegést a myvip/iwiw szabályzatával szemben, de azért ezt a szerződésszegést (súlyában, erkölcsi tartalmában, jogilag) a napiszarhoz mégsem lehet hasonlítani --- a napiszar mégiscsak egy warez oldal, szerzői jogot sért. (Hogy miért, hosszú lenne itt kifejteni, a lényeg annyi, hogy a myvip szabályzata nem tartalmaz lemondó nyilatkozatot a képekhez fűződő szerzői jogokról, a magyar szerzői jogi szabályzás szerint pedig a képek szerzői joga automatikusan keletkezik, puszta megalkotásuknál fogva.) Nem szívesen támogatok warez site-okat, tolvajokat, főleg nem ezt az arctalan napiszaros-csibefaszos fajtát, amelyik még agresszív is.

Az, hogy a kamaszok jelentős része miért is neurotikus, nem tudom, de valószínűleg minden történelmi korban így volt, csak kevésbé került felszínre. Nem tudom, hogy igaz-e, vagy csak legenda, de olvastam valami panaszos iratot:

,,Bizony a mai fiatalság nem tiszteli a hagyományokat, tiszteletlen a tekintély iránt stb.'',

azt hittem ez valami mai újságból van, aztán meg oda volt írva alája, hogy forrás: valami ókori egyiptomi papirusztekercs.

Az a legszörnyűbb, hogy ha már bekövetkezik a baj (a képekkel való visszaélés), akkor a kamasz nem meri a szülőnek elmondani, ha meg mégis elmondja, előfordul, hogy a felnőttek a gyengébb ellenállás irányába indulnak el (a gyerek megbüntetésem ami pedig itt a kisebbik probléma), ahelyett, hogy végre inkább ezeket a warez oldalakat tüntetnék el (pl. egy kollektív szerzői jogi per útján, amit az ArtisJus-on keresztül, közérdekű keresettel lehet megindítani). Ebből a szempontból a felnőttek magatartása kissé cinikus, álszent, amolyan félrefordulós, ,,mindenki látja, de senki sem nézi''.

Ami meg a kamaszok körében széles körben elterjedt neurotikus, anómiás, céltalansági érzéseket és tüneteteket illeti, hát ehhez társadalmi összefogás kéne, szülők, szakemberek, iskola, társadalmi szervezetek, nem ilyen warez-adathalász oldalak, akik úgysem tudnak érdemben segíteni, és az első öngyilkosság eset után majd szépen arctalanul eltűnnek a bevétellel, bocsánatkérés és felelősségvállalás nélkül.

2010. jan. 17. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!