Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van rólad tangás / melltartós...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rólad tangás / melltartós / egyéb fehérneműs kép közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor érdekelne, hogy nem tartasz-e attól, hogy valaki visszaél vele, ha nincs, akkor meg az érdekelne, hogy mi a véleményed azokról, akiknek tele van ilyen képekkel egy közösségi oldalon az adatlapjuk.
2010. jan. 7. 22:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
15%
Van, szeretem, ha látják a puncimat, emrt ápolt és nem olyan rothadó, mint a többségnek. Nem zavar, ami szép, szép, illik mutogatni.
2010. jan. 7. 22:30
 2/23 anonim ***** válasza:
91%
Nincs,nincs szükségem ilyen ócska reklámokra,hogy találjak magamnak valakit,amógy meg szerintem a jó dolgoknak nem kell reklám
2010. jan. 7. 22:31
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
első válszoló,te cseppet sem vagy magadtól elszállva...
2010. jan. 7. 22:31
 4/23 anonim ***** válasza:
26%
Van egy pár, bár én a goldengate-re is raktam már fel. Amíg a tanárok nem tudják, nem izgat.
2010. jan. 7. 22:32
 5/23 A kérdező kommentje:
Első válaszoló szerintem valami 14 éves fiúcska lehet, aki poénból írja a baromságait.
2010. jan. 7. 22:33
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Van. Épp a kimosott ruhákat teregetem a képen, munkásoverallba és gumicsizmába öltözve az udvar közepén.
2010. jan. 7. 22:33
 7/23 anonim ***** válasza:
83%
vagy egy csomó hülye zokniagyú tini ribanc,azoknál divat a p.namutogatás
2010. jan. 7. 22:34
 8/23 A kérdező kommentje:

Azt szeretném még tudni, hogy miért jó lejáratni magatokat ilyen képekkel ország-világ előtt?

Élvezetes, ha 30-40 éves palik írkálnak, kommentet, hogy mennyire telibe vernének? Vagy csak jó érzés egy éjszakára megkapható kurv@ látszatát kelteni? Esetleg szimpla magamutogatási vágy?

2010. jan. 7. 22:35
 9/23 anonim ***** válasza:
60%
az ilyenek go napiszar.com XD
2010. jan. 7. 22:37
 10/23 anonim ***** válasza:
32%

Első válaszoló szerintem valami 14 éves fiúcska lehet, aki poénból írja a baromságait.

Lehet, de a hozzászólásodból ítélvén te sem lehetsz több 12-nél.:-P

2010. jan. 7. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!