Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A férjem több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A férjem több alkalommal is közösült ugy velem, hogy én nem szeretem volna! Feljelenthetem ezért?

Figyelt kérdés
Azt mondja nekem az a dolgom hogy öt kielégitsem,amikor ö csak szeretné!Bár nekem mondjuk mindig van orgazmusom,csak nem kivánom elég lenne egy honapban egyszer is nekem.Ez normális hogy kényszerit amikor kedve támad hogy szexeljek vele?
2008. aug. 2. 11:58
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
ö is dolgozik fönök tehát kötetlen a munkája!
2008. aug. 2. 12:47
 12/23 anonim válasza:
95%

A kérdező kommentje: "Elválni nem akarok töle mert nagyon szeretem."

dehogy szereted, ha hozzá sem akarsz érni!

ne csapd önmagad, se őt, se minket ezzel a dumával

keress rá a frigiditás szóra vagy fordulj szexológushoz

2008. aug. 2. 14:38
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fingrid,csak fáradt.Ha majd te is hajnali négykor kellsz és este11 után kerülsz ágyba kiváncsi lennék lenne-e kedved szeretkezni?Biztos hulla fáradt lennél!Mégjó hogy most tudok piheni szabin vagyok.
2008. aug. 2. 14:54
 14/23 anonim ***** válasza:
34%
ha annyira megerőszakolna mindig,és te nem mennél bele,akkor nem lenne orgazmusod...te bólintasz rá,hagyod magad...
2008. aug. 2. 15:17
 15/23 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Ez így nem jó. Neked nem az a dolgod, hogy egész éjjel dugj, csak azért, mert neki így tartja kedve. Ennyi erővel oda lökhetnéd elé a mosatlant, hogy akkor neki ez a dolga. A szexhez vágyak is kellenek. Ha nagyon kanos, menjen be a fürdőbe és verje ki magának, de ne téged idegesítsen.

Ne csak nézz... nem látod, hogy nem is szeretitek egymást?

"Feljelenthetem ezért?" egy olyan feleség, aki szereti a párját, nem akarja rendőrségre vinni.

A párod önző és csak a szex hajtja. Nem veszi észre a te jogaid és kívánságaid.

Aztán el küldenéd egy utcalányhoz - no comment.

Szerintem jobb lenne, ha szünetet tartanátok. Beszéljétek meg egymással és felkereshetnétek egy szexológust is.

• Wanda

2008. aug. 2. 16:12
 16/23 anonim válasza:
Ha szereted és nem akarsz elválni tőle de feljelentenéd...ha nem kivánod a sexet akkor ne csináld.
2008. aug. 2. 19:14
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hogy ne csináljam?Megfolytana a torkomat szoritgálja, meg a kezemet,van olyan hogy a seggemre is rácsap!Meg ördit,üvült velem.Megszokta hogy ö a fönök!Lehet az is a baja hogy nem vele dolgozom?
2008. aug. 2. 19:21
 18/23 A kérdező kommentje:
De dirigáljon az anyának
2008. aug. 2. 19:22
 19/23 anonim válasza:
100%
Uhh... ez kissé durva. A nyakadat szorítgatja? "Ha nem szexelünk meghalsz?" Uramatyám...
2008. aug. 2. 22:05
 20/23 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj ha nem akarsz elválni tőle akkor meg ne nyafogj hogy ilyeneket csinál. Egy bunkó fasz aki csak magára gondol, te meg hülye vagy hogy még mindig vele vagy.
2008. aug. 3. 11:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!