Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A férjem több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A férjem több alkalommal is közösült ugy velem, hogy én nem szeretem volna! Feljelenthetem ezért?

Figyelt kérdés
Azt mondja nekem az a dolgom hogy öt kielégitsem,amikor ö csak szeretné!Bár nekem mondjuk mindig van orgazmusom,csak nem kivánom elég lenne egy honapban egyszer is nekem.Ez normális hogy kényszerit amikor kedve támad hogy szexeljek vele?
2008. aug. 2. 11:58
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Segitsezek mert idegesit hogy állandoan szexelnem kell vele.Mit tegyek?Elválni nem akarok töle mert nagyon szeretem.Csak nekem ö sok.
2008. aug. 2. 12:00
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem! Ilyen hülyeséget, h az a dolgod... Én már elhagytam volna. Hogy tudsz még vele lenni?
2008. aug. 2. 12:02
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretne, figyelembe venné a TE igényeidet is. De ő csak saját magával foglalkozik, önző. Az ilyen embernek nem való sem kapcsolat sem házasság. Nem a tulajdona vagy. Ennek az való, h egyedül legyen, és amikor szexelni akar menjen egy kurvához. Hogy szeret ő téged így?
2008. aug. 2. 12:04
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják nemi erőszaknak, amely valóban házastársak között is megtörténhet. A rendőrségen feljelentheted.
2008. aug. 2. 12:05
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Itt vlm komoly gubanc lehet a kapcsolatban.... A "kényszerít" és "feljelenthetem-e" nem épp szerető házastársi kérdések.

Hogy őszintén válaszoljak a havi 1 alkalom egy pasinak nagyon kevés. Vigyázz, nehogy megunja és másnál keresse az örömöket. Egyébként ha mindig van orgazmusod, akkor nem értem a problémát.

Ha durva és erőszakos az megint más kérdés....

2008. aug. 2. 12:06
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj de ha ő a férjed és szereted hogyhogy elég neked havi 1, pláne hogy orgazmusod is van. Mondjuk az se segít hogy nyomást tesz rád ezzel. Szerintem nem ártana picit többet beszélgetnetek az igényeitekről, mert így csak fokozodni fognak a gondok.
2008. aug. 2. 12:09
 7/23 A kérdező kommentje:
De nekm van itthol dolgom sok is meg dolgozok is.Csak olyan szar hogy éjszaka se tudok nyugotan aludni mert neki szexelni kell és nem hagy!
2008. aug. 2. 12:12
 8/23 A kérdező kommentje:
Amugy mondtam neki keresen egy kurvát magának,de öt nem érdekli.Hogy beszélhetem rá egy másik nöre tölem elis járhat éjszaka is hozzá,hogy éjszaka tudjak aludni!Tudjátok milyen szar amikor egész éjszaka dugnak valakit,reggel meg megy fáradtan dolgozni?
2008. aug. 2. 12:15
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát, komolyan nem tudod ezt megbeszélni vele? Mert szerintem azért mégis csak figyel rád, ha nekem is van mindig orgazmusod, nem csak azzal foglalkozik, hogy ő meglegyen. Komolyan nem lehetne vele megbeszélni, hogy ok többször egy héten, de egész éjszaka... biztos lehetne kompromisszumot kötni, ami még neki és neked is jó.

Ha meg köti az ebet a karóhoz, s azt mondja neked ez a dolgot, s nem látja soha, hogy te is lehetsz fáradt, akkor sajna szar hallani, de rosszul választottál. Ezt egy kapcsolatban meg kell tudni beszélni.

(És ő dolgozik vagy valami, ő soha nem fáradt késő estére?(

2008. aug. 2. 12:27
 10/23 anonim ***** válasza:
75%
verje ki magának...
2008. aug. 2. 12:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!