Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hany centimeter hosszu az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hany centimeter hosszu az atlagos/megfelelo penisz egy 17 eves fiunal?

Figyelt kérdés
2008. aug. 1. 08:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%

Az előttem szóló véleményéhez:

Ne haragudj,de ki kell,hogy javítsalak,nagyon rosszul tudod. A magyar felnőtt férfiak átlaga 13 cm, nem több. És sok felmérés azért mutat ki nagyobb számokat, mert a férfiak nem a tényleges méretüket diktálják be,hanem egy-két centit "hozzácsalnak".

2008. aug. 1. 09:53
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

Ez tényleg így van és ez nem csak a hazai hanem az európai átlag is. Az enyém is teljesen változatlan 17 éves korom óta, 14/4-es Legfeljebb a fokozott igénybevételtől kicsit kieresedett;)

Ja és tanuld meg az aranyszabályt: az nem nagy gond ha icsit gyengén dugsz, de tanulj meg úgy nyalni mint Lassie!

2008. aug. 1. 11:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha jól tudod használni TÖK MINDEGY A MÉRET.
2008. aug. 1. 21:05
 14/19 A kérdező kommentje:
remelem ext 1 lany mondta :P
2008. aug. 4. 07:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Mindegy mekkora. Én találkoztam 20 centissel is és nem tudott vele mit kezdeni, szó szerint. Nem akarta se betenni, se kivenni, se semmi, mert szerinte minden az én dolgom. Annak örülj, ha tudod hasznélni, ne annak, ha nagyobb mint a szomszéd lováé!!!
2008. aug. 6. 09:27
 16/19 anonim válasza:

szia!

en 15 eves lany vok...tom,h ez nem ismerkedö oldal,de

nekem is vannak hasonlo felelmeim a masik nemmel kapcs.

es mivel hasonlo koruak vunk naon kíváncsi vok,h te h latod a dolgokat.:):)

kerlek irj vmit erre a cimre .senmirage@citromail.hu

u.i.:nem zaklatni akarlak, egy masodperc csak az egesz es nincs is tetje. es elmondom en is h a korombeli lanyoknak mi kell.

remelelm,h irsz.:D

2008. aug. 22. 21:35
 17/19 anonim válasza:
huuu mázli:) végre vmiben azt mondhatom hogy kimagaslóan nagyobb vagyok az átlagnál :)))) hehe
2008. szept. 25. 20:54
 18/19 anonim válasza:
én sose csaltam hozzá pár centit... sose volt szükségem rá! 22 az 22... Amikor középsuliban nekünk is téma volt csak egy csávót röhögtünk ki akinek 18 évesen volt kemény 8 centije... nem kell ezzel foglalkozni... tudd hasznalni!!! Bar igen bevallom egyszerübb csajt fogni igy:) Es nem kell terjeszteni... meg teszik helyettem a csajok:))
2008. okt. 17. 17:57
 19/19 anonim válasza:

a méret természetesen fontos. a találó méret. A hinduk picit értenek a szexhez,ugye. Namármost ők kategorizálták a férfi és női nemi szerveket ,méret szerint. A kicsi a pasinál a nyúl,közepes a bika, a nagy a csődőr . Nőknél szintén kategorizálva van. Őztehén,kanca ,nőstény elefánt. Minél közelebb van egymáshoz a két méret,annál jobb. Minél távolabb,annál rosszabb. nyúl-őztehén,bika-kanca,csődőr-nőstény elefánt az ideális,ami a méretet illeti. Úgyhogy a nőnek az se jó,ha a pasi túl nagy. Ezt Dr Veres Pál is megmondta annó,hogy azzal soha nem jött panaszkodni nő hozzá,hogy "a férjemnek túl kicsi a nemi szerve. Azzal viszont többször is,hogy túl nagy."

Amúgy meg elvileg minden felállás áthidalható. Nők hüvelyileg amúgy is elég rugalmasnak mondhatók, ugye. pasinak ha kicsi, az kicsi,ha nagy az nagy. Persze, a méret fontos. csak nem olyan értelemben,ahogy a néphiedelemben állítják,hogy húúúvazze, mindegy,csak óriási legyen a pénisz.

Pont a napokban közöltek egy statisztikát,miszerint Magyarországon az többségnek átlagban mereven 15-16 cm. tehát nem a 20-25 a megszokott. Meg nem a 10-11 cm . De akinek 10-11 az se kösse fel magát. ha nem talál a csajjal,úgyis megoldható, ha jóban vannak amúgy:) akinek meg 25, az se örüljön annyira,mert ha összejön egy nagyon szimpatikus nővel, de szűk és rövid hüvellyel, akkor szegény csaj szoronghat minden alkalom előtt és bevásárolhat síkosítóból...

2011. jún. 9. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!