Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csaj szereti ha kinyalják?
Figyelt kérdés
Mert végülis szerintem tök jó kinyalni egy csajt ha az kivánatos :D vagycsak énvagyok igy vele? a csaj se örül neki?2008. júl. 29. 15:02
11/12 anonim 

válasza:

Az a nő nem szereti és szinte feleslegesnek tarja, akinek nem jól csinálják, illetve így még nem ért el orgazmust.
Számomra az orális szex kiemelt jelentőséggel bír, imádom adni és kapni.
Petranova
12/12 anonim 

válasza:

Mindkét oldalról el tudom mondani a véleményem, mert leszbikus vagyok. A párom fiatalabb és tapasztalatlanabb, de fejlődik. :) Mondjuk én már a tudattól is egyre csak gerjedek. Csinálni is isteni! Szeretem, amikor élvezi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!