Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez nálatok kizáró ok?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ti egy életre megundorodnátok a barátnőtöktől, ha kiderülne hogy csúnya a nemi szerve? Furán hangzik, de komolyan kérdezem. Nekem is ez a problémám. Ápolt vagyok, igényes a külsőmre (na nem ribizlisen), az alakom is rendben van, a mellem is megfelelő méretű, csak ott lent nagyon csúnya...kilógnak a kisajkak, nem szép rózsaszín, és elég visszataszító. Ez nagyon taszító egy lányban ha "arra" kerül a sor, és az is látható lesz?2014. máj. 12. 23:59
21/29 anonim válasza:
# 20:
Who the fuck ARE you?!
Csak nem érzékeny pontra tapintott husi? :3
22/29 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam hogy nálam a ribi itt kezdődik:) csak a félreértés elkerülése végett írtam de látom mindenbe bele kell kötni valakinek:)
2014. máj. 13. 00:27
23/29 anonim válasza:
Nekem bejönne nagyon,lehet őket zopogatni ha kint a cicanyelve ;)
Képet!!! :))))))))))))
24/29 anonim válasza:
Ha oda kerül a sor, akkor az íze legyen jó, a többi nem lényeges.
25/29 anonim válasza:
félretéve a nem i szerv kinézetét, most azt képzeld el, hogy én olyan lányt szeretek, akire nem bírnám azt mondani, hogy "te vagy a legszebb lány a világon", mert nem az. Mégis szeretem!
26/29 anonim válasza:
megnéznélek. nem a puncidat, hanem téged. lehet valahol?
27/29 anonim válasza:
Próbálnék megnyugtató választ adni, de ilyen problémáról (mármint a pasik szemszögéből) sosem hallottam.
29/29 anonim válasza:
Cseppet sem kizáró, és nem is hiszem, hogy visszataszító lenne, max te hiszed annak, de egy fiú nem gondolná róla azt ha látná. De nem is ez a lényeg egy kapcsolatban.,
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!