Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez nálatok kizáró ok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez nálatok kizáró ok?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ti egy életre megundorodnátok a barátnőtöktől, ha kiderülne hogy csúnya a nemi szerve? Furán hangzik, de komolyan kérdezem. Nekem is ez a problémám. Ápolt vagyok, igényes a külsőmre (na nem ribizlisen), az alakom is rendben van, a mellem is megfelelő méretű, csak ott lent nagyon csúnya...kilógnak a kisajkak, nem szép rózsaszín, és elég visszataszító. Ez nagyon taszító egy lányban ha "arra" kerül a sor, és az is látható lesz?
2014. máj. 12. 23:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Engem az zavarna ha a farka lógna ki a barátnőmnek!
2014. máj. 13. 00:06
 12/29 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a kommenteket, sokat segítettetek ezzel...kicsit megnyugodtam:)
2014. máj. 13. 00:07
 13/29 anonim ***** válasza:

# 7:

Nézd a jó oldalát. Ahogy a 9-es válaszoló is rámutatott, ez egy jó módszer lesz arra, hogy kiszűrd az idiótákat. Akinek nem tetszik és kinevet, vagy bánt miatta, nem érdemli meg a szeretetedet.

(Igen, túlaggódod a dolgot)

2014. máj. 13. 00:08
 14/29 anonim ***** válasza:
Sok lány mondja a saját nemi szervéről hogy csúnya. Pedig szerintem nincs csúnya punci. Hidd el hogy a tied is szép. Nekem meg amúgy is tetszik a rózsaszín punci. Az meg hogy kilógnak a kisajkak ne érdekeljen.ha meg össze jösz egy fiúval és mondjuk nem tetszik neki vagy emiatt hagy ott akkor az b*zi.az meg sem érdemel. Úgyhogy nyugi :-)
 15/29 anonim ***** válasza:
nincs ebben semmi különös
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez kéne a legnagyobb bajodnak lennie.
2014. máj. 13. 00:10
 17/29 A kérdező kommentje:
Szó sincs róla hogy ez a legnagyobb bajom:) De azért ez is zavarhat nem?
2014. máj. 13. 00:11
 18/29 anonim ***** válasza:
zavarhat, de felesleges :) legyen ápolt és tiszta, amúgy mindenki tudja, hogy sokféle punci van
2014. máj. 13. 00:12
 19/29 anonim ***** válasza:
...
2014. máj. 13. 00:14
 20/29 anonim ***** válasza:
5%

"igényes a külsőmre ( na nem ribizlisen)"

Tehát ha valaki csinosan öltözködik, kisminkeli magát, belövi a haját, esetleg szoknya van rajta és magassarkú az már ribi?!?!?!?! Who the fuck is you?!

2014. máj. 13. 00:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!