Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nőket kérdeznék, ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket kérdeznék, ti mit élveztek a szexben?

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 16:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nyugi! Majd fogsz èlvezni. Èn nem birtam èlvezni a szexet sehogy ès senkivel, hiàba pròbàltam màs fèrfit, màs pòzt, eszt aszt mindent megpròbàltam ès nem ment. Nem tudom mire vèlni lehet hogy egypàran rasszistànak fognak nèzni de mindig is az arab fèrfiak vonzottak..ès èn legutoljàra nagyon belezùgtam egybe. Élveztem. Annyira boldog voltam hogy màr egyszer èn is èlveztem! (Ès ma màr felesège vagyok ) ....szerintem nagyon tudnod kell hogy mit is szeretsz igazàn, mi vonz, mi indít be annyira hogy tüzelj, mi az amitôl megàlll a lèlegzeted. Nekem sok idô kellett. Bîzom benne hogy te is ràjössz hogy mik ezek a dolgok hpgy elèrd az orgazmust.
2014. máj. 23. 22:35
 22/25 anonim ***** válasza:
A partnerem is gyors, kèsz 10-20 perc alatt nèha kevesebb is..de mindig èlvezek ès pont akkor amikor ô is, azelôtt mèg legfeljebb egyszer vagy kettôször. De az utolsò a csùcs
2014. máj. 23. 22:39
 23/25 A kérdező kommentje:

Nekem nem az a cél...az a baj. Hanem, hogy magából az egészből érezzek valamit.

Hiába vagyunk meg jó, így csak barátok vagyunk. És nekem ez most már kevés lesz.

2014. máj. 23. 22:40
 24/25 anonim ***** válasza:
Akkor a te helyedben èn màs partnert keresnèk
2014. máj. 23. 23:02
 25/25 A kérdező kommentje:

A 10-20 perc az remek lenne, max 5 de akkor már sokat mondok. Lehet, hogy írtam már, van, hogy beteszi és azonnal elmegy. Máskor 2-3 percig tart, ez az átlag az első menetre. Másodikhoz meg már nekem a legritkább esetben van kedvem. ...ha van se sokkal jobb.

Köszönöm a sok választ, ritkán szokott ilyen sok rendes, értelmes válaszoló lenni egy helyen.:-)

2014. máj. 23. 23:34
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!