Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nőket kérdeznék, ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket kérdeznék, ti mit élveztek a szexben?

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 16:08
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

Mielőtt kamasz hülyegyerek délutáni trollkodásának gondolnátok, kiegészíteném.

Fiatal lány vagyok, első szexuális partnerrel és élményeimmel. A problémám az, hogy nekem sehogy sem jó vele. Megvan minden, ellazulás, ráhangolódás, vágy, bizalom, biztonság. De mégsem jó. Folyamatosan kísérletezünk, próbálkozunk, rengeteget beszélünk róla.

Nem tudom mit "kellene" éreznem, vagy élveznem. Ezért lennék kíváncsi tapasztaltabb lányok, nők véleményére.

2014. máj. 12. 16:14
 2/25 anonim ***** válasza:
Saját magad testét már felfedezted? Tudod mit kell tenned ahhoz, hogy jó legyen neked?
2014. máj. 12. 16:23
 3/25 anonim ***** válasza:

Én a szexben az orált szeretem a legjobban. Amikor engem kényeztetnek az a legjobb érzés. (persze én is viszonzom a partneremnek, barátomnak, ha éppen van, most nincs, de ez más tészta)

Próbáltad már az orális szexet?

2014. máj. 12. 16:25
 4/25 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj rá, nekem fél év is eltelt, mire élvezni kezdtem, addig csak a párom miatt szeretkeztem. Nem jön mindenkinek egyből, meg a nőknek előfordul, hogy nem jó, partner-, kedvfüggő.
2014. máj. 12. 16:25
 5/25 A kérdező kommentje:

Én is úgy érzem, hogy kizárólag miatta csinálom. Az is jó, csak már nekem is lehetne valami.

Megpróbálok sorrendben válaszolni.

Igen, "egyedül" minden remekül megy.:-) Tudom mi, hol, hogy jó. Ő is tudja, számtalanszor beszéltünk róla, mi több látta is akciómat.

Az orális abszolút része az együttléteknek, kölcsönösen. Én egy kicsit jobban is szeretem csinálni neki szerintem. Ha viszont ő csinálja, nem tudom élvezni. Hiába beszéljük meg, közben is, nem találja el a jó tempót, irányt, stb. Ettől meg ugye elmegy a kedvünk is. Főleg az övé. Érthetően.

Arra tudok gondolni még, ezt nem írtam, hogy nem túl hosszú az együttlét. Nem bírja soká. Gyakran közben is ezen rágódom, hogy na vajon mennyi van még hátra....emiatt nem is tudok odafigyelni.

2014. máj. 12. 16:33
 6/25 anonim ***** válasza:
Akkor fogd meg a kezét és irányítsd te, hogy mit hogyan csináljon!
2014. máj. 12. 16:36
 7/25 anonim ***** válasza:
Ha ilyenen rágódsz közben, nem is csoda... akkor ellazulni mégsem sikerül...
2014. máj. 12. 16:38
 8/25 anonim ***** válasza:

Elég időt szenteltek az előjátéknak és úgy egyáltalán egymásnak?

Ha közben van időd gondolkodni, akkor az már régen nem jó...

2014. máj. 12. 16:41
 9/25 A kérdező kommentje:

Kézirányítós is volt....addig csinálja, míg rajta van a kezem az övén. Utánavagy tempót vált vagy durvulni kezd, le kell állítani.

Igazából rengeteg mindenen van időm gondolkodni közben, mivelhogy semmit nem érzek.

Bizonyos pózokat nem vethetünk be, mert fáj, ha mélyebbre megy. A "hagyományos"-ban semmit nem érzek, a lovagló az egyetlen ami így-úgy elmegy.

Pár perc egy együttlét. Ha felül vagyok, kicsit tovább bírja.

2014. máj. 12. 16:47
 10/25 PearlDiver ***** válasza:
Lehet, hogy akkor szimplán az állóképességével van a gond. Edzeni kéne! Futás, felülés, fekvőtámasz. Amikor önkielégítesz, sok időre van szükséged?
2014. máj. 12. 16:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!