Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van olyan, hogy nem borotváljátok le a hónaljatokat és így akartok lázadni az elnyomó patriarchális társadalom ellen? 24 L
Nem. Ha nem borotválom le a hónaljam, baromira kényelmetlenül érzem magamat. Plusz nem érzem, hogy elnyomó patriarchális társadalomban élnék, így szükség sincsen ilyen baromságokra.
Amúgy te ugye nem az a 24 éves feminista leszbikus vagy aki pár hónapja azon sírt itt, hogy miért nem leszbi az összes nő?
Ha lázadtok, azt másképp teszitek . A szőrösség-szőrtelenség nem ezen múlik, hanem azon, ki hogy látja jónak.
Én például szeretem ha egy lánynak nem csupasz a puncija.
És szerencsére még van ilyen is...
Nem, én azért borotválom, mert nekem jobb érzés úgy, ha ott is szép sima a bőröm.
Másrészt nem érzem úgy, hogy egy elnyomó patriarchális társadalomban élnék.
És ha netalán úgy érezném, hogy abban élek, akkor is nevetségesnek érezném, ha ez ellen úgy akarnék küzdeni, hogy kis pamacsokat növesztek a hónom alatt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!