Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyek, csajok! Terhességből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, csajok! Terhességből kifolyólag mennyit kell nélkülöznie egy pasinak a szexet? Pár hónapig nincs szex? Van ilyen?

Figyelt kérdés
Ez elfogadhatatlan számomra! Hogy lehet kiküszöbölni? Ti mennyit térdeltetek a pasitök előtt ezekben az időkben? Gyakran leszoptátok azért, hogy ne csaljon meg?

2014. máj. 10. 12:53
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
55%

Nem lepődnék meg, hogy ha a kérdező kb 16 éves lenne és jó poénnak tartaná a kérdést és a haverjaival röhécselne válaszokon is és a saját írásán is. ELlenben ha ez komoly, akkor mindennél kiábrándítóbb.

1.: A CSAJT EL KELL VENNI - nem csak dugni mert nem gyengén mocsok dolog úgy élni, hogy a szegény csaj mindent megtesz érted - még gyereket is szül neked (*rvanagy dolog, testet-lelket megváltoztatja) te meg arra nem vagy képes hogy elvedd ergo egy papír neki és neked is és akkor nem ugrálhatnál a felelősségtől - de az agyad a 16 éves dugjunk-meg-mindenkit-aki-mozog szinten áll. Szép vagy. Pfff Szegény csaj. Elmenekülnék előled a fenébe. Nem hogy szülnék, pfff

2014. máj. 12. 17:10
 32/32 anonim ***** válasza:

Én a szülés előtt 2 nappal még együtt voltam a párommal, és rá két hétre már rámásztam, én nem bírtam tovább. :D

De előre kijelenteni, hogy csak pár hét, az felelőtlenség...

Elvileg szülés után 6 hét, ez igaz, de bármikor merülhet fel probléma a terhesség alatt, ami miatt a doki megtiltja!

2014. máj. 12. 18:20
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!