Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, csajok! Terhességből kifolyólag mennyit kell nélkülöznie egy pasinak a szexet? Pár hónapig nincs szex? Van ilyen?
Ez változó van aki amúgy sem szopik pláne ha őt sem nyalják ki. :-P
Ha megvan a csajodnak akkor le szokott szopni azokon a napokon???
Változó.
Ha valaki veszélyeztetett terhes, akkor nincs szex a teljes terhesség alatt. Ha neki a te kényeztetésed orgazmust okoz, akkor az is tilos ilyen esetben, mert az orgazmus méhösszehúzódásokkal jár.
Plusz ehhez hozzájön, hogy szülés után 6 hétig mindenkinek tilos.
Ha a gyerek esetleg kicsit is problémásabb, akkor enni, aludni nem lesz ereje, nemhogy még lepippantson.
Arról nem is beszélve, ha a gátja szakadt, sok öltéssel varrták, akkor 6 hétnél jóval tovább regenerálódhat.
Kedvező esetben meg szinte végig lehet mindent, s csak a 6 hét tilos.
De addig még véletlenül se vállalj gyereket, amíg ezeket nem tudod elfogadni.
"Gyakran leszoptátok azért, hogy ne csaljon meg?"
Erre meg: állatnak nem szülök.
Ahogy előttem is írták: egészséges terhesség alatt akár az utolsó pillanatig mehet a szex, veszélyeztetett terhesség esetén pedig még az is lehet, hogy egyáltalán nem lehet.
Szülés után hat hétig tilalom.
Viszont kedves kérdező, ha te tényleg azt várod, hogy az a nő, akit pár nappal korábban éppen szanaszét szabdaltak (mondjuk egy császár miatt, vagy gátmetszés miatt), napi 3-4 órákat alszik, mert egy újszülött folyamatosan igényli az édesanyját, naponta mos, fertőtlenít, tizenötször cserél pelust, és annyi ideje nincs önmagára, hogy hajat mosson... és te ilyenkor a farkadra gondolsz... akkor egyelőre te ne akarj gyereket.
Tudod, a párkapcsolat egymás támogatásáról IS szól, és vannak bizonyos nehéz időszakok, amikor más dolgok kerülnek előtérbe. Ilyenkor a nőnek lenne nagyobb szüksége támogatásra, segítségre, törődésre, és ha te ezt nem tudod megadni, csak a saját szükségleteidre gondolsz, akkor ne csodálkozz, ha életed hátralévő részében csak a gyerektartás és a kéthetenkénti láthatások formájában részesült a "családodból".
Az egészet azért kérdeztem, mert a barátnőm, megpróbálta beadni nekem, hogy pár hétig nem lesz csak szex. Ő akar engem rábeszélni a babára, hogy ideje lenne, berendezhetnénk az egyik szobát neki, ilyesmi. Képes volt azt állítani, hogy csak pár hétig nem lesz szex! Mondott ezen kívül egyéb dolgokat is, rábeszélő jelleggel.
Már csak egy kérdésem van: Mi a véleményetek azokról a nő társaitokról, akik teherbe eséssel akarnak magukhoz láncolni egy pasit???
Tegyük fel a pasi tehetős, jóvágású, sportos testalkatú fiatalember. Mit szóltok ehhez? Szerintem nem is szeret engem! Biztos hogy tudatában volt ennek is, hogy nem pár hétig kell nélkülözni a szexet. Hogy létezhet ilyen a világban, hogy egy nő ilyen legyen?
Szanalmasnak tartom azokat a ferfiakat, akiknek egy csaladtervezesnel ez az egy szempont lebeg a szeme elott, hogy mennyi ideig nem dughat...
szanalmas vagy!
egy ferfitarsad
"Mi a véleményetek azokról a nő társaitokról, akik teherbe eséssel akarnak magukhoz láncolni egy pasit???"
Az, hogy értelmes nő tudja, hogy ezzel nem lehet egy férfit megfogni, max. a pénzét.
Illetve az, hogy értelmes férfit nem is lehet akarata ellenére csőbe húzni. Tudod erre találták ki a gumit! Ha viszont nem húzod fel, akkor nincs jogod rinyálni, ha összejön a gyerek.
"Szerintem nem is szeret engem!"
Miért lepődsz meg ezen? Te se szereted őt! Ha úgy lenne, nem az lenne a fő problémád, hogy meddig nem lesz szex.
Tudod, kérdező, kár, hogy faterod idejében még nem volt ilyen fórum. Ha lett volna, meg se születsz, és nem írsz ki ilyen undorító marhaságot.
F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!