Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolna a srac, ha az elso ottalvos estemen (kapcsolat eleje) nem szexelnenk, csak egyutt aludnank? Szeretitek Ti az ilyet fiuk, vagy csalodas?
"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már bocs!"
Miért, manapság már nem szexelnek a 11 évesek is? Ne röhögtess! Jártál már ebben a kategóriában? A szexuális jellegű kérdések több, mint 50%át 18 évnél fiatalabbak teszik fel.
#9 Már miért lenne 20 felett furcsa? Csak mert nem egy ordas r.banc valaki akkor már elmehet a búsba? Képzeld, vannak emberek, akiknek bizalom kell a szexhez, és az nem alakul ki 1-2 hét alatt.
"Nekem személy szerint elég nagy csalódás volna."
Szerintem meg örülnél, ha egy csaj hajlandó lenne veled aludni mindenféle szex nélkül.
én is 22 vagyok, már 4x aludtam együtt a kiszemelt fiúval, és még egyszer sem szexeltünk, csak pettingeltünk, állítása szerint nagyon tetszik neki az, hogy nem vagyok könnyen kapható, hanem meg kell dolgoznia értem. :D
de ez gondolom fiúfüggő.:D
Én biztos,hogy nem vágnék bele elsőre a szexbe. Egyrészt, mert nem venne komolyan, másrészt, mert ez nálam egy folyamat. Én szeretem előbb megismerni a másik testét, szokásait, vágyait. Harmadrészt pedig szeretem addig húzni a dolgot,amíg már nagyon nem bírunk magunkkal. Lényegesen nagyobb az élvezet, és egy ilyen intenzitású első alkalom nagyon pozitívan tudja befolyásolni a párkapcsolatot.
23N
78%-os
Feltételeztem, hogy ha már megvan benne a kellő bizalom az ott alváshoz akkor már kész a szexre is... Bocsánat, hogy ekkorát tévedtem. Az pedig mióta r*bancság, ha valaki kapcsolatban lefekszik a párjával?
Ez kb. olyan minthogy valaki elmegy ejtőernyőzni, felrepül a géppel aztán nem ugrik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!