Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívántam a párom, egy kicsit sem, mi lehet a baj?
1)Vársz még 1-2hónapot hogy hogy alakul.Lehet hogy semmi baj nem volt csak álmos voltál stb..
2)Elhagyod,és találsz valaki mást.
Amúgy szerintem ha szereted akkor megéri várni amíg ki leszel éhezve.Vagy akár azt is lehet,hogy kipróbáljátok hogy 2hétig nem szexeltek.Utána biztos hogy kivanni fogod.:)
Ő nem izgalmas neked.
Szerintem kérd meg valamire, amit még nem csináltatok.
Ha kifogásokat keres, akkor értem a problémát. Mindig van egy kényelmesebb fél, egy kevésbé kalandvágyó.
Nem. Kicsit lenyugodtam, próbálom nem túlgondolni a dolgot. De ha többször előfordul, muszály lesz utánajárni mi a gond... Egyelőre reménykedek, hogy csak egyszeri alkalom volt.
Egyébként fiatal nő vagyok, van egy kisbabánk, aki 10 hónapos. Csak hogy jobban képben legyetek. Lehet mégis csak fáradt lehettem, csak a koffein túlpörgetett, és azért volt, én meg túlreagálom. Ezt remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!