Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Kizáró dolog lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Kizáró dolog lenne nálatok egy kapcsolatban, ha a barátnőtök soha nem elégítene ki titeket orálisan, mert nem tetszik neki?

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 23:52
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Ha meg nem lány vagy, akkor vagy b*zi, vagy töketlen.
2014. máj. 8. 00:11
 22/43 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem lány, nem hiába van a kérdésbe barátnő. Hacsak nem egy b.nőjéről van szó...

De ne keverjük már bele minden szarba a politikát.

2014. máj. 8. 00:12
 23/43 anonim ***** válasza:
44%
Én se vagyok oda annyira a sz*pásért, bár nem kellemetlen vagy ilyesmi csak számomra annyira nem izgi. De mivel én is elvárom tőle,h kiny*ljon plusz jó látni,h neki jó megteszem. NEked is ezt kéne. Elég önző dolog,h te elvárod tőle te meg nem teszed meg.
 24/43 anonim ***** válasza:
84%

# 20

Tehát azért vagyok birka mert nem igénylem az orális szexet.

Ez esetben te is birka vagy legalább ugyanannyira mivel te meg igényled sokad magaddal egyetemben.

25/43 anonim ***** válasza:
11%

Unalmas már nekem ez a politka ellenesség.

Kicsit gondolkozz el azon, hogy valójábban mi vesz körül, és hogy abba benne van-e mind a politika...mert benne van.

Vagy elfogadod és együttélsz vele, vagy elmész az őserdőbe, és a majmok között fogod leélni az életedet, reménykedve, hogy ott nem ér utol a gonosz politika. :D

2014. máj. 8. 00:14
 26/43 A kérdező kommentje:
45%-os, hűtsd le magad, habzik a szád.
2014. máj. 8. 00:16
 27/43 anonim ***** válasza:

Engem szerintem nem zavarna. De egyszer azért kipróbálnám. Egy próba kedvéért se? Nem éreznéd szarul magad, hogy megfosztod tőle a párodat? Vagy megengednéd neki, hogy - ha már te nem csinálnád 1x sem - kipróbálja egyszer valaki mással?

(tegyük fel, hogy első komoly kapcsolat)

2014. máj. 8. 00:24
 28/43 anonim ***** válasza:
45%

ha szerelmes vagyok, akkor nem, de nagyon nem tetszene.

az meg kizárt lenn, hogy egy ilyen hozzáállású lányt kinyaljak.

2014. máj. 8. 00:30
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Az már tisztázódott, hogy a konkrét kérdésről nem szabad véleményt mondanom, mert nő vagyok.

Csak annyi észrevételem lenne, a "szerintem lány, nem hiába van a kérdésbe barátnő" megjegyzéssel kapcsolatban, hogy nem értem, hogy ez valakinek miért tűnik annyira magától értetődőnek még azok után is, hogy a kérdező leírja, hogy:

"Mélyen becsülöm természetfeletti képességed, hogy ilyen jól a monitor mögé látsz, és azzal a hatalmas eszeddel megtudod határozni nemem. Ki mondta, hogy lány vagyok?"

Bennem már jóval ezelőtt ez előtt a megjegyzés előtt is felmerült, hogy akár lehet férfi is a kérdező, aki a saját barátnője részéről vágyik hiába erre a fajta kényeztetésre, és arra kíváncsi, hogy a férfitársai mennyire tartanák ezt elfogadhatónak, vagy éppenséggel kizáró oknak egy kapcsolatban.

De ugye én csak arra az előszeretettel cikizett női logikára tudok hagyatkozni. :-)

2014. máj. 8. 00:39
 30/43 anonim ***** válasza:
az
2014. máj. 8. 01:47
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!