Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kizáró dolog lenne nálatok egy kapcsolatban, ha a barátnőtök soha nem elégítene ki titeket orálisan, mert nem tetszik neki?
Szerintem lány, nem hiába van a kérdésbe barátnő. Hacsak nem egy b.nőjéről van szó...
De ne keverjük már bele minden szarba a politikát.
# 20
Tehát azért vagyok birka mert nem igénylem az orális szexet.
Ez esetben te is birka vagy legalább ugyanannyira mivel te meg igényled sokad magaddal egyetemben.
Unalmas már nekem ez a politka ellenesség.
Kicsit gondolkozz el azon, hogy valójábban mi vesz körül, és hogy abba benne van-e mind a politika...mert benne van.
Vagy elfogadod és együttélsz vele, vagy elmész az őserdőbe, és a majmok között fogod leélni az életedet, reménykedve, hogy ott nem ér utol a gonosz politika. :D
Engem szerintem nem zavarna. De egyszer azért kipróbálnám. Egy próba kedvéért se? Nem éreznéd szarul magad, hogy megfosztod tőle a párodat? Vagy megengednéd neki, hogy - ha már te nem csinálnád 1x sem - kipróbálja egyszer valaki mással?
(tegyük fel, hogy első komoly kapcsolat)
ha szerelmes vagyok, akkor nem, de nagyon nem tetszene.
az meg kizárt lenn, hogy egy ilyen hozzáállású lányt kinyaljak.
Az már tisztázódott, hogy a konkrét kérdésről nem szabad véleményt mondanom, mert nő vagyok.
Csak annyi észrevételem lenne, a "szerintem lány, nem hiába van a kérdésbe barátnő" megjegyzéssel kapcsolatban, hogy nem értem, hogy ez valakinek miért tűnik annyira magától értetődőnek még azok után is, hogy a kérdező leírja, hogy:
"Mélyen becsülöm természetfeletti képességed, hogy ilyen jól a monitor mögé látsz, és azzal a hatalmas eszeddel megtudod határozni nemem. Ki mondta, hogy lány vagyok?"
Bennem már jóval ezelőtt ez előtt a megjegyzés előtt is felmerült, hogy akár lehet férfi is a kérdező, aki a saját barátnője részéről vágyik hiába erre a fajta kényeztetésre, és arra kíváncsi, hogy a férfitársai mennyire tartanák ezt elfogadhatónak, vagy éppenséggel kizáró oknak egy kapcsolatban.
De ugye én csak arra az előszeretettel cikizett női logikára tudok hagyatkozni. :-)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!