Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kizáró dolog lenne nálatok egy kapcsolatban, ha a barátnőtök soha nem elégítene ki titeket orálisan, mert nem tetszik neki?
Szerintem attól, hogy nőként válaszolt, megtisztelt téged.
Te egy pimasz, beképzelt senkiházi vagy.
Szerintem tősgyökeres DK-s szavazó.
Sajnos kár, hogy az iskolában nem tanult meg olvasni:
"Fiúk!"
De ne nyalizz neki, téged nem fog lecumizni.
lol 13
Neked jár a jutalomfalat!
Mondjuk egy csöppet olyan a hatása, mintha egy szem katona megérkezne a Mohácsi csata helyszínére, csak 1 hét késéssel. Szóval az eltökéltség látszik :)
Engem van ki lesz0pjon, és remélem te egyedül fogsz rohadni.
Akkor is pofátlan vagy, és ez így is marad.
És egy balfa*z, hogy nem mersz leszopni egy fiút, de elvárod, hogy a retkes pi*ádat meg kinyalja, mi ? :D
# 16
De ha egyszer olyannal kerül össze aki nem igényli akkor hol a probléma?
Ahogy láthatod több válaszadó is kifejtette nem tetszését a női orális szexel szemben.
Érdekes válasz 16.
Ez alapján mintha éppenséggel vagy ezer éve szoptak volna téged utoljára...
szexszel*
Kit érdekel a többi ?
Te ilyen birka alapon mész, hogy az előtted lévő birka balra megy, akkor utánnamész ?
Jaj hagyjad már ezt a hülyeséget, hülye liberalista baromság.
ekem van saját véleményem és kikérték. Mégha nem is kérik ki, akkor is elmondtam volna, ha megérdemli a kérdező.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!