Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz ha 22 éves nő létemre,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 22 éves nő létemre, vonzanak a fiatalabb fiúk 18-15 ig?

Figyelt kérdés
Pedig én nem vagyok ilyen páwah stilusu meg ilyesmi...Ilyen Justin Bieber fajták mmmmm :P

2014. máj. 7. 18:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

az ágyba vagy ágyban? Az írásképed alapján nem kérdőjelezem meg szellemi kapacitásod retardáltságát.

Üdv: IQ 133

2014. máj. 7. 18:28
 12/24 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok Bieber fajta, és már 19 vagyok, de engem is megk*rhatsz úgy ahogy akarsz :D
 13/24 anonim ***** válasza:

Nem volt jó, és továbbra is érdekel?

Igazodjon ki rajtad a harapós ló! :O

14/24 A kérdező kommentje:
NEM szüzességen van itt a hangsúlly! A helyesírással meg hagyjatok!! :D Nem lehet szavakba önteni.. :P
2014. máj. 7. 18:30
 15/24 anonim ***** válasza:
drágaságom! Velem is azt tehetsz amit csak akarsz :DDDD
2014. máj. 7. 18:31
 16/24 anonim ***** válasza:

"Az vonz benne ,hogy olyan fiatal friss husik!! :P Az ágyba azt tehetnék velük amit akarok"

Most akkor nem attól frissek, hogy érintetlenek, ergo szüzek ?

Kész keresztrejtvény vagy. :D

2014. máj. 7. 18:33
 17/24 anonim ***** válasza:
15/f vagyok. Ha pécsi vagy,indulok hozzád..:D
2014. máj. 7. 18:34
 18/24 anonim ***** válasza:
miert nem volt jo a szüzessegüket elvenni ?
2014. máj. 7. 19:51
 19/24 anonim ***** válasza:
Én 23 vagyok és engem is vonzanak a "betöretlenek". Nekem mindegy a korosztály, a lényeg amikor kis ártatlanul zavarba jönnek :D Viszont nekem kissé más az ízlésem, én a nagydarab, izmos srácokat szeretem. A 4 barátomból 3 szűz volt, na velük a szex valami elképesztő volt. Sokat gondolkodtam rajta, hogy mennyire gáz,hogy átléptem a 18-at és még mindig azok a srácok jönnek be (pedig 26 éves barátom van) :/ Ezek szerint nem vagyok egyedül...
2014. máj. 7. 22:04
 20/24 anonim ***** válasza:
miert milyen volt velük a szex ? elelveztek hamar ?
2014. máj. 8. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!