Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vonzanak a fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzanak a fiatalabb tini csajok annyira?

Figyelt kérdés
Bejönnek a korombeli csajok is külsőre, de valahogy minden vágyam egy tini csajjal összejönni. Eddig csak kavarások voltak bulikban ilyen 14 éves csajokkal, elég részeg voltam. Egyébként, aki nem ismer, mindenki ilyen tini fiúnak gondol, annyira fiatalos adottságaim vannak. Mondhatni megfelelő PÁWA göncökkel simán elvegyülök huszonéves létemre a középsulis arcok között.
2013. ápr. 27. 00:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Ömmmm értem, hát ez meglepő.
2013. ápr. 27. 00:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Ki ne vonzódna a hamvas, friss tinipuncikhoz?
2013. ápr. 27. 00:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert izgat a kis tini punci, ilyen egyszerű.
2013. ápr. 27. 00:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudhatod. Talán tizenévesen nem csajoztál ennyire aktívan, így kimaradt ez a korosztály, és most éled ki magad.
2013. ápr. 27. 00:28
 5/10 anonim ***** válasza:
szégyellhetnéd magad, hogy 14 évesekkel kavarsz. jellemtelen. és undorító!
2013. ápr. 27. 00:46
 6/10 A kérdező kommentje:
4-es ez így igaz, jól eltaláltad. Lényegében csak 21 évesen kezdtem el bulizni is, addig igazi jó fiú, stéberke voltam.
2013. ápr. 27. 01:00
 7/10 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Bárcsak a lottón lenne ekkora szerencsém :)

2013. ápr. 27. 01:11
 8/10 anonim ***** válasza:
én is így vagyok, de én most se járok bulizni. 19 évesen volt 1 barátnőm rövid ideig és ennyi.. pedig elvileg nincs velem semmi baj, de a lányoknak a rosszfiúk jönnek be vagy mittudomén xD és én is kb 17-nek nézek ki, ha nem borotválkozom, 18 :D és amúgy se érzem magam többnek. Ja és nem a punci vonz minket sztem -.- inkább az, hogy ártatlan, fiatal, vicces, aranyos, vidám, bolond, kedves stb? és nem ilyen fásult szétsminkelt komoly nő mint az idősek?:D jó velem egykorúban is volt olyan aki tetszett, vannak kivételek (ők fiatalabbnak néznek ki :D úgy mint én).
2013. ápr. 27. 04:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, engem is izgatnak ,holott 28 éves vagyok. Valahogy én azt mondom ,egy nő max 24-25 éves korig izgató, utána átvált nyanyába.
2013. ápr. 27. 08:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert a tinicsajok még felelőtlenebbek mint a kortársaid és könnyen rátudod őket venni a dugásra. Plusz szaftos és nem szőrös annyira még a puncijuk:)
2013. ápr. 27. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!