Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy nálam 25...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy nálam 25 évvel idősebb férfiba. Ő is szeret engem, de a szüleim elleneznének egy ekkora korkülönbséggel járó kapcsolatot (19,44) Titkolni is csak egy ideig lehetne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
El akar menni, hogy ne okozzon nekem problémákat, de ezt a lehetőséget egyértelműen elutasítottam. Szüleim nem a megértő kategóriába tartoznak. Esetleges megoldások érdekelnének.
2014. máj. 6. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

Ugyanazt tudom mondani mint az itt vernyákoló többi apakomlexusos tinilánynak.

Gondold végig lassal, egy 44 éves elvileg érett férfi mégis mikor van szellemileg egy szinten egy 19 évessel? Akkor ha sérült. Komolyan erre akarsz építeni?

Egy párkapcsolatnak a szerelem feltétele de messze nem elég hozzá, türelem kompromisszumkészség, tisztelet is kell hozzá. megvannak ezek mindkettőtökben, ha elmúlik a lángolás? Ha felégeted magad mögött a hidakat, aztán meg szakítototk lesz hova menned?

A másik, hogy ennyi idősen ő már nem valószínű hogy gyereket akar, lehet már van is neki márha egyáltalán komolyan gondolja. A hozzád hasonló esetek többségében csak hülyítik a lányokat.

És én nem bántani akarlak, azt írom amit látok.

Hogy mit tehetsz? Esetleg felnősz, 19 évesen elvileg már az vagy, és a felnőtt élet egyik nagy hátulütője a felelősség, már rég nem ott tartunk hogy csak a szíved diktál, az a Disney-mesékben volt még óvodában meg általánosban.

2014. máj. 6. 22:58
 12/16 anonim ***** válasza:
30%
Na, egy nős családapa már megint talált egy balekot, akit dughat szabadon.
2014. máj. 6. 23:37
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
Költözzetek össze. Semi szégyellnivaló nincs a kapcsolatotokban.Velem is előfordult már ilyen korkülönbség tekintetében azonos helyzet. Sok boldogságot kívánok. Kezdd el aszülőktől független életet.23/l
2014. máj. 6. 23:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Bírálat helyett inkább kérdezz. Nem nős, és jó ember. Egyik rokonomnál lakik mér 1 éve. Én sem vagyok teljesen elmebeteg. Viszont a támogatást köszönöm :)
2014. máj. 7. 15:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Ááá nincsen semmi baja csak egy rokonodnál lakik 44 évesen végülis tök normális.. Majd te is oda költözhetsz a rokonodhoz, és élősködhettek rajta mind a ketten.. :D
2014. máj. 7. 18:12
 16/16 A kérdező kommentje:
miért élősködnénk rajta, kedves rokonom egyedül él egy emeletes 4 szobás lakásban, csak akad hely másnak is.... emellett dolgozik, albérletet, rezsit fizet. Élősködésről szó nem volt.
2014. máj. 7. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!