Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vidéken miért nincs annyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéken miért nincs annyi jófej fiatal? Vagy vannak értelmes lányok?

Figyelt kérdés

Budapesti vagyok -ne kezdjetek el csesztetni nem tehetek arról,h oda születtem - és mostanság elég sokat lejárunk vidéki kisvárosokba,falvakba mert apám leakar költözni és azt vettem észre,h az itteni tinédzserek ezekbe a típusokba sorolhatóak:

- minden hétvégén leisszák magukat a haverjaikkal vmi elhagyatott helyen olcsó vodkával

- egész nap otthon ülnek és féjszeznek meg blogolnak meg mittomén mit csinálnak

- Ülnek valami nyilvános helyen és ha leülsz velük beszélgetni abban a pillanatban,hogy kiderül,h városi vagy(nem szoktam vele kérkedni és nem nézzek le senkit azért mert nem fővárosi gázok az ilyen emberek)látszik rajtuk a megvetés és van,h piszkálnak is. Pedig még csak nem is öltözködöm "páwának" sőt nálam kb. mindenki páwább.

Azt nem tudom,h más nagyvárosokból érkezőkhöz,h viszonyulnának de ez így elég idegesítő.

Volt,h hazudtam és azt mondtam,h vmi kisvárosból jövök akkor kicsit közlékenyebbek voltak de nem igazán lehet velük beszélgetni. Piálásról, mások piálásáról beszélnek főképpen. Néha lehet dumálni a filmekről,zenéről de más egyébről nem igazán. A budapestiekkel - és nem csak a megszokott baráti társaságra gondolok- órákat lehet dumálni mindenféle dologról. Legyen az a sport vagy az elbaszarintott világ. Hogy a fenébe ismerkedjek így? De komolyan. Egy normális csajjal se hozott össze még a sors.

2014. máj. 5. 17:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Jó a Royal nem szar a kommerszekhez képest de a Finlandiához képest már az, főleg tisztán elég hánytató. A lényeg, hogy vannak értelmes fiatalok vidéken. Lányokat is ismerek akik jófejek. Hogy miért nincs annyi annak az az oka, hogy vidéken nem él 2 millió ember mint Pesten így elég durva is lenne, ha ugyanannyi jófej lenne mint Pesten.
2014. máj. 5. 17:40
 22/28 anonim ***** válasza:
Az se mindegy, h hogy mondod. Ha azt mondod, hogy pesti vagyok és akkor egy nagy hatásszünet, vagy ezzel indítasz persze, hogy azt gondolják, hogy sokat gondolsz magadról.
2014. máj. 5. 17:41
 23/28 A kérdező kommentje:
Jó persze nem csúcs de például a sparos vodkához képest isteni nedű. Azt egyszer ittam... két kortyig bírtam borzalmas volt. Aztán még ott a Vodka Vodka :D az a márkaneve, hogy vodka rohadt nagy :D az mondjuk iható de a Royal az átlag fiatal Finlandia-vodkája :D
2014. máj. 5. 17:44
 24/28 A kérdező kommentje:
Mint mondtam nem szoktam vele kérkedni. HA megkérdezi,h honnan jövök mondom,h Budapestről ennyi.
2014. máj. 5. 17:44
 25/28 anonim ***** válasza:
Te általánosítottál.
2014. máj. 5. 17:47
 26/28 anonim ***** válasza:
17: én is pécsi vagyok, de semmi normális hely nincs... de normális ember is egyre kevésbé.
2014. máj. 5. 17:48
 27/28 anonim ***** válasza:

Én sok városban, és falun laktam már.

Mindenhol megtaláltam azokat az embereket akikkel el lehet beszélgetni bármiről, és tök jól el lehet velük lenni. Nem szoktam kapkodni, tök jól elvagyok egyedül, nem ismerkedek mindenkivel. Aztán mindig szép lassan megtalálnak.

2014. máj. 5. 17:51
 28/28 anonim ***** válasza:
Hova jársz te?Hillyére,Káldra,Bivalybasznádra?:)
2014. máj. 6. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!