Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Sokatoknak miért fontos hogy a fiú hódítson meg?
Mert emancipáció ide vagy oda, vannak akkor is tipikusan npi és férfi szerepek. A férfi a vadász, a hódító... valld be, nincs abban kihívás, ha a lány felkínálja magát (ezt most úgy értem, hogy persze, mi kezdeményezünk, megkérdezzük, hány óra van meg ilyesmi, de kérlek lányok, hagyjuk, hogy a férfiak hívjanak meg egy italra... ne mi....). Mert ezzel a férfi bizonyítja, hogy érdekli a nő.
Elég kár, hogy kezd kihalni.
Üdv L/19
A fiú tegye meg az első lépést...ők az úgymond "dominánsak", hódítsanak csak meg :D. Meg az milyen már, hogy egy csaj kezd el "udvarolni" egy fiúnak...
Nem kell, hogy odalépjen és azt mondja: Szeretlek!...Elég ha meghív egy találkozóra/randira vagy valami csak látszon, hogy akar valamit .
Kicsit furcsa hasonlat, de mit becsülsz meg jobban? Amit csak úgy megkapsz, vagy küzdöttél/dolgoztál érte? Pl. egy bicaj, egy autó, egy jó jegy a suliban, fizetésemelés stb?
Gondolj bele: elmész vadászni, és órákon át hajtod a vadat mire lelövöd. Vagy odaáll eléd, hogy lődd le. Azért érzed a különbséget?
Na jó,de ha csak ebből indulunk ki,akkor ezt a lányokra is ráillik!A lányok is jobban megbecsülik a biciklit,az autót,ha megdolgoztak érte!
Azért fontos,mert ennek így KELL lennie,ez így alakult ki.Egyszerűen azért fontos,mert így szokás,és az olyan fiú,akit egy lány hódít meg,az egyértelműen egy szerencsétlen nyámnyila bamba alak!
Én úgy látom hogy manapság felcserélődnek a szerepek XD
Ez rossz. Azt nem mondom hogy nyomulni egy csayra yoobb. Én azt szoktam tenni hogy csak nyitok a csay felé de nem vadászok rá... mint egy csapdábaeytés :D
18:54
De lehet, hogy a nyámnyila alak igazi lelki társa lenne a lánynak! És egy tahó, aki csak dúgni akar és azt hazudja szeret, az a fiú többet ér mint a nyámnyila???
Igazad van,amit írtál.Csak sajnos én a "macsókra" bukok.Szeretem,ha kiszámíthatatlan,bátor,és szeret elkápráztatni.De úgy gondolom,hogy amig fiatal vagyok,addig jó ez így,viszont tuti,hogy nem ilyenhez fogok férjhez menni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!