Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veled volt már ilyen?
Figyelt kérdés
21éves lány vagyok, a szexet változóan kívánom, van hogy naponta 3x is jólesne, van hogy hetekig semmi. Általában ha konkrét pasi jön oda hozzám (és nem csak álmdozom róla) a kívánásnak vége. A randik többségén se érzek semmit, se szexuálisan se máshogy nem tud megfogni a pasi, ha még 1-2x lenne ilyen ok, de idén 1 valaki volt, aki valamennyire hatással tudott lenni rám és ez így megy évek óta.:S Vajon mi lehet ennek az oka?2009. dec. 22. 12:00
1/7 A kérdező kommentje:
Még kiegészíteném annyival, hogy egyszerűen unatkozom a randik alatt.:S
2009. dec. 22. 12:02
2/7 anonim válasza:
Nem gondoltál még arra, hogy egyszerűen csak szerencsétlen, béna trágya palikat fogsz ki?
Lehet h nem veled van a baj, hanem a palikkal (mint mindig:D)
Próbálj meg más h nézni rájuk, vagy más típust keresni.
Próbáld meg kicsit beleélni magad a randiba.
3/7 anonim válasza:
Én ha új pasival randizok végig görcsben van a gyomrom, ha pedig már testileg közeledik, megérzem az illatát és tetszik,akkor nem bírok uralkodni magamon. :P Nem lehet, hogy a lányokhoz vonzódsz? Vagy gyönyörű vagy és már bárkit megkapsz.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem vonzódom a lányokhoz, sőt a barátaim, haverjaim többsége is hímnemű velük jobban kijövök. Az utóbbit pedig már ők is írták, de ez meg olyan, hogy olyan nagyon jó nőnek nem tartom magam, ízlések és pofonok, elég maximalista vagyok. Akik eddig beindítottak,mind elérhetetlenek voltak számomra, nem hírességre gondolok, hanem pl. foglalt, és más pasijára nem hajtok rá, vagy csak szexet akar, az meg nekem kevés, vagy az eszetlen szőke libákat szereti. Senkit nem szeretnék megbántani, nem minden szőke hülye, csak van aki erre a típusra bukik, bár utólag visszagondolva jobb, hogy vele nem lett semmi. Nem a kigyúrt, eszetlen pasikat szeretem, csak valahogy senkinél nem éreztem azt, hogy minden rendben lenne, ha megfelelő volt, akkor foglalt volt, máskor meg egyszerűen csak unatkozom az illető mellett.
2009. dec. 22. 14:31
5/7 A kérdező kommentje:
Írták helyett mondták.
Köszi az eddigi válaszokat.
2009. dec. 22. 14:32
6/7 anonim válasza:
Veled egyidős vagyok. Én is folyton az elérhetetlen, adonisz testű és modell arcú pasikat hajkurásztam akik foglaltak voltak. Idén tavasszal aztán elkezdtem megismerkedni egy teljesen átlagos kinézetű sráccal, és teljesen megfogott. Azóta is együtt vagyunk. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy sztem majd te is rá fogsz jönni, egy idő után, hogy az ú.n. "álompasik"-kal nem érdemes foglalkozni.
7/7 A kérdező kommentje:
Erre már rájöttem, kinézetre inkább a kevésbé "álompasikkal" randizgattam. Persze fontos a külső, de nem erre helyezem a hangsúlyt, épp ezért nem értem mi a gond.
2009. dec. 22. 15:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!