Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom simogatott és úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom simogatott és úgy éreztem, hogy be fogok pisilni, nem is tudtam elengedni magam, kértem hogy hagyja abba. Utána szeretkeztünk és akkor is ugyanez az érzés volt. Hogy tudnám ezt elmulasztani?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az orgazmus jele állítólag, de nekem inkább félelem. Jó vele a szex, de ez a félelem elrontja.
2009. dec. 22. 10:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Juj én még nem éreztem ilyen érzést!De ha rég együtt vagytok szoros a kapcsi ne aggódj ha egy kicsit kicsurog!Vagy pedig menj el előtte gyorsan mosdóba és utánna ujult erővel kezdhettek egymásnak neki!Sok sikert
2009. dec. 22. 10:55
 2/16 A kérdező kommentje:
Voltam előtte, és közben az eszemmel tudtam is, hogy nem fogok bepisilni, de az érzés mégis olyan volt.
2009. dec. 22. 10:57
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Hát ezt nem tudod kikapcsolni. Legalábbis nekem nem sikerült. Más pózokban viszont nem érzem, vagy kevésbé. Neked ez nem segített? Próbáld ki, hátha. :)
2009. dec. 22. 11:01
 4/16 A kérdező kommentje:

Lovaglópózban a legrosszabb, pedig alapvetően az a kedvencünk.

Ha mégis folytatja, akkor orgazmus jöhet vagy tényleg bepisilhetek?

2009. dec. 22. 11:05
 5/16 anonim ***** válasza:
76%

A puding próbája az evés!

Beszéld meg a barátoddal, készüljetek fel minden eshetőségre és próbáljátok ki! Kell egy vastag törölköző a lepedő alá (azért alá hogy ne gyűrődjön arrébb és ne vonja el a figyelmet) a barátod is tudjon a kísérlet tárgyáról, ha úgy érzed hogy nem tetszik neki, akkor ne sértődj meg, hanem magyarázd el, hogy ez nagyon fontos neked.

Aztán ha minden előkészítve, akkor engedd el magad és gyííííííí!!! Hadd szóljon a lovaglópóp, legyen meg az orgazmus és ha jön a pisi? Naés? Benne volt a pakliban. Egyébként szerintem nem lesz semmi efféle, ha 1-2 csepp ki is préselődik, észre sem veszitek majd.

Légyszíves írd meg ha van eredmény, érdekelne:D

2009. dec. 22. 11:51
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
Velem is ez van, és iszonyatosan rossz érzés, én se tudom elengedni magam :(
2009. dec. 22. 13:17
 7/16 anonim ***** válasza:
11%
Nemértelek titeket lányok van aki azért panaszkodik hogy nincs orgazmusa timeg nem akartok elélvezni.Az agyam eldobom!!!
2009. dec. 22. 20:48
 8/16 anonim ***** válasza:
El akarunk élvezni, de személy szerint nem úgy, hogy árad belőlem a női sperma. Engem(!) zavarna. Csiklós orgazmusom van, de a másikra nem vágyom.
2009. dec. 22. 22:06
 9/16 aulac ***** válasza:
55%

Pedig lányok ez a nagybetűs "G-PONT ORGAZMUS" jele.

Vizelési ingerrel kezdődik és az egész testre szétáramló orgazmus a vége.Sokkal hosszabb és jobb érzés, mint amit a csikló ingerlésével lehet elérni.

2009. dec. 24. 10:30
 10/16 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez van. Direkt, mindig pisilek előtte, és mégis. Én nem vagyok biztos benne, hogy ez az orgazmus előjele, mert olyankor is érzem, amikor annyira nem jó a szex.

És egyébként meg hogy juthatok el a pisilési ingertől az orgazmusig? Simán elengedem ott lent az izmaimat?

És minden nő srpiccel a g-pont orgazmus során?

2009. dec. 24. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!