Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtté válás egyik jele?
20 éves srác vagyok, röviden annyi hogy idáig nagyon kanos voltam, kivertem napi 5x-8x, ha nem voltam a csajommal persze, Ő is kapott persze rendesen ha vele voltam.
Kb 1 hónapja tettem le a cigit és azt vettem észre magamon, hogy a napi 5x-8x verés 0-ra csökkent, egyáltalán nem vagyok kanos, viszont ha megyek a csajomhoz rajta kitöltöm mindenemet.... szal gond nincs,csak érdekelne elsősorban felnőtt idősebb pasik véleménye, tapasztalata, hogy nekik is volt ilyen időszak és ez lenne úgymond a felnőtté válás egyik jele? Vagy esetleg közrejátszhat hogy letettem a cigit?:) Bár azt kétlem...
Én ugyan lány vagyok, de mivel nagyrészt fiúkkal barátkozom, illetve a kapcsolataimban is nyíltan meg tudtam beszélni mindenfélét, így hallottam egy s mást. :)
Szerintem igen, lehet mondani, hogy ez a felnőtté válás első jele. De akárhogy is, teljesen normális, hogy már nem azon jár az eszed, hogy folyton verjed. :) Ez tényleg inkább a fiatal srácokra jellemző, exem pl. ugyanígy volt vele, mint te, fiatalabb korában napi többször is kiverte, de miután velem összejött, ez megszűnt. Meg úgy általánosságban, ahogy hallottam a fiú barátaimtól, mindnyájan így voltak ezzel a dologgal. Tényleg inkább a kamasz korban "töcsköli" magát agyon a férfinem. :)
És talán így még jobb is, hogy a barátnődön éled ki az efféle vágyaidat. :)
Kisgyerekkoromban felnott voltam? :O:O
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!