Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire él még az a hagyomány hogy "a fiú hódítja meg a lányt"?
Lehet hogy ez olyan régies szokás,de én még mindig szeretem ha egy fiú meghódít engem,minthogy én őt.
Elvégre ő a férfi,bizonyítsa be hogy bátor,meg erős,és ne legyen gyáva kukac!!
Csak nem a kérdésemet olvasgattad? xD
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__55734..
Hát jól veszed észre :)
én még életemben komolyan mondom,hogy nem láttam olyat, ahol a fiú udvarolt volna :/
manapság már a lányok kínálják fel magukat, nem egy bnőm van, aki ismeretlenhez(msn-eztek) megy házhoz..stb stb
a fiúknak elég könnyű dolguk van...:D
18/L
18L
Az én véleményemaz, hogy részben jó és rossz ez az ősi hagyomány. Jó, mert én, a fiú döntöm el kit szeretnék, ha nem kellek neki, visszautasít, oszt kész. :P Rossz, mert mi van akkor ha egy kedves lány jeleit nem veszem észre és kihagyunk mindketten egy jó lehetőséget? Valamint amit nagyon, de nagyon utálok de csináltam: visszautasítani egy lányt!! Brr... Nagyon rossz érzés, ott töröd össze valaki szívét elötted... :(
A nők harcoltak az egyenjogúságért.
Tessék.
Kezdeményezhettek Ti is, álljatok a sarkatokra, hódítsátok a pasikat.
Ezt akartátok, nem? :D
"Jó, mert én, a fiú döntöm el kit szeretnék, ha nem kellek neki, visszautasít, oszt kész."
Idézek az egyik válaszomból a saját kérdésemhez.
"Az egyik legjobb haveromat dobták, én meg fel akartam vidítani és elvittem bulizni. Nem volt épp formában szóval vagy 20 elküldték. Azután 2 hónapig nem ment sehova csak otthon gubbasztott."
Azt hiszed, hogy csak oszt kész? Egy idő után mindenkinek elmegy az önbizalma az ilyenektől. Te se érted ezt.
90%
Persze, a sok visszautasítás rombolja az önbizalmat. Igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!