Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzékeny a mellem?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy ha a párom simogatja a mellem (nem csak nála van így, korábban is így volt), ha nem látom, alig érzem és a mellbimbóim egyáltalán nem érzékenyek... elég kevéssé keményednek csak meg, azt is jó sokára, legalábbis én ezt érzem. Ha magamnak csinálom, sokkal inkább érzem, de az nem izgat fel, ha a valaki más simogatja a melleimet. Miért lehet ez? Méretileg elég nagyok, 80D melltartót hordok.2009. dec. 21. 17:15
1/5 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy a nagy mellek nem olyan érzékenyek! De ezért nem kell lepontozni, ezt csak hallottam! De lehet Te egy ilyen nő vagy, akinek a mellsimogatással nem lehet nagy örömet okozni, viszont mással annál inkább!
2/5 Andrewka válasza:
Szerintem nem függ a mellmérettől.
Egyszerűen te pontosan tudod mi kell a mellednek. Mutasd meg a párodnak is.
Különben a nők nem egyformán reagálnak a mellük izgatására sem. Ugyanúgy mint semmi másra sem. Fedezzétek fel a tested. Találni fogtok olyan erogén zónát aminek az ingerlése az őrületbe kerget majd.
22/f
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Kedves második, a probléma nem az, hogy nem jól csinálja (ugyanúgy csinálja, ahogy én tenném, pedig nem mutattam neki), hanem, hogy a bőrömön nem érzem a tapintását... ezzel nem tudok mit kezdeni. Ha én érintem, azt érzem, persze, hisz a saját kezem, bőröm. De más érintését (és mint írtam, nem a mostani párom az első akit nem érzek) valahogy nem érzékelem. Azért köszi a véleményt :)
2009. dec. 21. 17:25
4/5 anonim válasza:
Nagyon eltérő, hogy kinek mennyire érzékeny a cicije. Nem függ a mérettől. Simogasd te magadat, azt a párod is nagyon izgatónak találja.
5/5 anonim válasza:
nekem egy 75 éves megfogta mellem.... meg leakart smárolni és azóta kb egy hónapig, élveztem azt,ha én simogatom a mellem magamnak..de sajna ez már elmúlt... :( 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!