Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibát követtem el, hogy azt hazudtam a szüleimnek van barátnőm? 16F
Figyelt kérdés
Én csak nem akartam továbbra is csalódást okozni. Sose volt barátnőm, de most is akarok, csak sose akar összejönni. És ez FÁJ. KB kéthetente éjjelente sírok a dolog miatt, annyira fáj hogy soe volt senkim.2009. dec. 21. 14:49
21/23 Thurston válasza:
Ekkora fasságot sem hallottam még. Minek kéne egy tizenhat évesnek feltétlenül barátnő? A szüleid is hülyék, ha elvárnak ilyesmit, az első meg egész egyszerűen egy primitív barom. De ezt a mondanivalója tartalmán kívül a stílusából is meg lehet állapítani.
22/23 A kérdező kommentje:
Hát, szerintem is egy kissé korán várják el. Ha 17 és fél lennék akkor már joggal háboroghatnának. Amúgy meg szerintem egy barátnő az MAGÁNÜGY, nem tartozok semmiféle mondanivalóval nekik erről.
2009. dec. 21. 20:20
23/23 anonim válasza:
lány vagyok, és szerintem nem gáz ha egy fiú sír, sőt néha még ari is, hogy kimutatják az érzelmeiket. Én hamarosan 16 leszek (majd nyáron:D) és még nemvolt pasim, nem érdekel, bár sokszor nagyon kiakadok hogy nin cs, demajd ugyis akkor lesz amikor nem számítok rá, ne bánkódj, egyszer eljön aminek jönnie kell. Amúgy szerintem biztos van legalább egy lány akinek bejössz, nézz körül az emberek között, és majd találsz valakit idővel. :) ne add fel, még van időd :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!