Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hibát követtem el, hogy azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibát követtem el, hogy azt hazudtam a szüleimnek van barátnőm? 16F

Figyelt kérdés
Én csak nem akartam továbbra is csalódást okozni. Sose volt barátnőm, de most is akarok, csak sose akar összejönni. És ez FÁJ. KB kéthetente éjjelente sírok a dolog miatt, annyira fáj hogy soe volt senkim.
2009. dec. 21. 14:49
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz volt hogy mindig amokri rákérdeztek a dolgora (hogy van e) kitértem vagy azt mondtam hogy nincs. Csalódottak voltak.
2009. dec. 21. 14:53
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen? Nekem 18 évesen lett először pasim... Egyáltalán nem vagy elkésve, mondjuk ilyen idősen én is így gondoltam. De hidd el később rájössz, hogy tényleg ráér még.
2009. dec. 21. 14:53
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
14:63-as vagyok. Még annyit, hogy az én anyám azt hitte, hogy leszbi vagyok....
2009. dec. 21. 14:55
 4/23 A kérdező kommentje:

1. hozászóló

Talán azért sírok mert k.rvára fáj. És mi a probléma vele? Senki se lát olyankor, amikor nem látnak és úgy sírsz az nem ciki, csak az, ha fiú létedre mások elött sírsz.

2009. dec. 21. 14:56
 5/23 anonim ***** válasza:
51%
Hülyeség volt erről hazudni, már bocs. Ha otthon csesztetnek vele (amit szintén hülyeségnek tartok), mond meg, hogy csak olyan lánnyal akarsz összejönni, akit tényleg kedvelsz, majd lesz barátnőd, ha megtalálod ezt a lányt. Ha most rágörcsölsz, akkor az életbe nem lesz csajod, sírni meg főleg nem kell miatta, ha normálisan viselkedsz, előbb-utóbb összejön egy kapcsolat.
2009. dec. 21. 15:03
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nehéz elhinni, mert én is így voltam vele, hogy én már senkinek nem kellek, de találtam egy rendes nőt, aki okos, szuper az ágyban és mostanra már a feleségem. :) Szóval nyugi, 16 évesen még nem vagy elkésve semmivel, a szüleidnek meg lehetne annyi esze, hogy nem cseszegetnének folyton ezzel.
2009. dec. 21. 15:05
 7/23 anonim válasza:
Igaz fiú vagyok, de ha ennyire szomorú vagy, és szeretnél valakit, akivel beszélgethetsz, szívesen segítek, csak írj Pm-et.
2009. dec. 21. 15:06
 8/23 A kérdező kommentje:

91%

Nem csesztetnek csak jótakarnak. Igaza van az elsőnek, éretlen p.cs vagyok... :(

2009. dec. 21. 15:06
 9/23 A kérdező kommentje:

91%

Kösz a segítséget, de pszihológusom van. :P Az a jó, hogy vele bármit meg lehet beszélni. De erről persze a családomon kívűl senki se tud, mert ez privát dolog. Senkire se tartozik. Az a helyzet, hogy az agyam valamiért érzékenyebben fogadja be a sértéseket, megjegyzéseket. Ez azt jelenti hogy mindent magamra veszek, még a legnyílvánvalóbb rosszindulatú butaságokat is. Ez van. :( Igyekszem a dolog ellen tenni.

2009. dec. 21. 15:11
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
jajj...egyártalán nem vagy p..cs...nem vagy semmivel sem elkésve...felesleges e miatt görcsölni, eljön majd neked is a szerelem...fel a fejjel.tudom h ez ilyenkor lehetetlen, de nézd pozitív szemmel.
2009. dec. 21. 15:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!