Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most ez azt jelenti, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez azt jelenti, hogy felizgult rám és le akar feküdni velem? Én is szeretném de félek hogy csak arra kellek neki. (lent)

Figyelt kérdés

Szóval egy hete vagyunk együtt. Már első nap megvolt a csók (mindketten akartuk, ő kezdeményezte). Tegnap voltunk moziban, ahol többször is csókolóztunk, amik elég hosszúra sikerültek, egyre jobban mászott rám, éreztem hogy egyre erősebben csókol, és egyre szaporábban veszi a levegőt, aztán elkezdte simogatni a mellemet, benyúlt a pólóm alá is, sőt, végül már a puncimat is masszírozta pár másodpercig.. húú hát hihetetlen volt! :$ Ez azt jelenti, hogy felizgult rám? o.O Csak azért furcsa, mert kb két évvel fiatalabb nálam a srác és nem gondoltam volna..

Ezután kezdtem gondolkozni rajta, hogy de hát mi van, ha csak arra kellek neki?! :S Persze van ami ezt megcáfolja: mindennap beszélünk msn-en, suliidőben is minden nap találkoztunk, minden reggel meg is várt és bekísért a suliba, sokat beszélgetünk és röhögünk együtt, moziban is kifizette a jegyemet meg ilyesmik.. ráadásul tegnap próbált is szegény hívni csak nem vettem észre és utána írt egy sms-t hogy tudja, hogy egy hét nem nagy idő, de szeret..

Én is szeretem őt, sőt szeretném ha szex is lenne nemsokára (szóval ugyanannyira kívánom én is a dolgot) de attól félek hogy az nem elég érdekes, hogy én egyből megadom magamat neki, így is elég gyors a tempónk (nem nekem, csak kívülálló szemével nézve)

Az a baj ha csak pettingelni is kezdünk én már tuti nem fogok tudni leállni és szerintem ő se :$

Szerintetek? :S Előre is köszi..

17/L

2009. dec. 20. 11:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
16 voltam mikor megismerkedtem a barátommal, aki akkor 22 volt. Nagyon csapta a szelet, és jó volt a dumája is.Emiatt is tetszett meg. Az első csókot egy esti msn-ezés előzte meg, amiben megkérdezte, hogy "mit szólnék ha megcsókolna?" én azt mondtam, hogy biztos meglepődnék de nem utasítanám vissza. Másnap megcsókolt. Azután összebújtunk sokat csókolóztunk mikor elkezdett a bugyimba matatni, én leállítottam, pedig nem volt egyszerű. A hétvégén elmentünk randizni és mielőtt hazavitt volna, egy eldugott helyen leparkolt és a kocsiban is pettingeltünk. Úgy gondoltam, hogy 1 hét még kevés arra, hogy ilyeneket megengedjek neki (meg nekem is eszembe jutott hogy csak arra kellek, meg amúgy sem vagyok ennek a durr bele módnak a híve) de valamiért mégis megengedtem. A következő héten lefeküdtünk és nagyon jó volt. Hatalmas bűntudatom volt miatta, több napig ezen rágódtam, de azután eltelt az első hónap, a második, az első év, a második, és most már 3 és fél éve járunk és most 19 vagyok. Én nem tudom miért, de valahol tudat alatt tudhattam, hogy ez nem csak egy rövidke kaland lesz. Hát ez az én történetem. Nem tudom, hogy segített e a kérdésedben de szerintem még egy kicsit várj ezzel a fiúval és csak pettingeljetek, próbáld hárítani ha szexelésre kerülne a sor. Hidd el nagyobb élvezet lesz egy v 2 hónap múlva szexelni mint egyből. Legalább addig is megismeritek egymás testét, hogy melyikőtök mit szeret. Jobb lesz sztem ha még vártok egy kicsit. De a döntés mindenképp a tiéd.
2009. dec. 21. 10:10
 12/13 A kérdező kommentje:

Nekem tanulságos volt amit írtál, köszönöm szépen, hogy leírtad ide! :)

Különben már én is így döntöttem, azt fogom tenni amit írsz :)

2009. dec. 21. 11:04
 13/13 A kérdező kommentje:

Megbeszéltem vele mindent :)

Szerelmesek vagyunk, és nem a szex a legfontosabb.

Köszönöm még egyszer mindenkinek! :)

puszi

2009. dec. 23. 13:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!