Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez azt jelenti, hogy felizgult rám és le akar feküdni velem? Én is szeretném de félek hogy csak arra kellek neki. (lent)
Szóval egy hete vagyunk együtt. Már első nap megvolt a csók (mindketten akartuk, ő kezdeményezte). Tegnap voltunk moziban, ahol többször is csókolóztunk, amik elég hosszúra sikerültek, egyre jobban mászott rám, éreztem hogy egyre erősebben csókol, és egyre szaporábban veszi a levegőt, aztán elkezdte simogatni a mellemet, benyúlt a pólóm alá is, sőt, végül már a puncimat is masszírozta pár másodpercig.. húú hát hihetetlen volt! :$ Ez azt jelenti, hogy felizgult rám? o.O Csak azért furcsa, mert kb két évvel fiatalabb nálam a srác és nem gondoltam volna..
Ezután kezdtem gondolkozni rajta, hogy de hát mi van, ha csak arra kellek neki?! :S Persze van ami ezt megcáfolja: mindennap beszélünk msn-en, suliidőben is minden nap találkoztunk, minden reggel meg is várt és bekísért a suliba, sokat beszélgetünk és röhögünk együtt, moziban is kifizette a jegyemet meg ilyesmik.. ráadásul tegnap próbált is szegény hívni csak nem vettem észre és utána írt egy sms-t hogy tudja, hogy egy hét nem nagy idő, de szeret..
Én is szeretem őt, sőt szeretném ha szex is lenne nemsokára (szóval ugyanannyira kívánom én is a dolgot) de attól félek hogy az nem elég érdekes, hogy én egyből megadom magamat neki, így is elég gyors a tempónk (nem nekem, csak kívülálló szemével nézve)
Az a baj ha csak pettingelni is kezdünk én már tuti nem fogok tudni leállni és szerintem ő se :$
Szerintetek? :S Előre is köszi..
17/L
Nekem tanulságos volt amit írtál, köszönöm szépen, hogy leírtad ide! :)
Különben már én is így döntöttem, azt fogom tenni amit írsz :)
Megbeszéltem vele mindent :)
Szerelmesek vagyunk, és nem a szex a legfontosabb.
Köszönöm még egyszer mindenkinek! :)
puszi
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!