Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most ez azt jelenti, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez azt jelenti, hogy felizgult rám és le akar feküdni velem? Én is szeretném de félek hogy csak arra kellek neki. (lent)

Figyelt kérdés

Szóval egy hete vagyunk együtt. Már első nap megvolt a csók (mindketten akartuk, ő kezdeményezte). Tegnap voltunk moziban, ahol többször is csókolóztunk, amik elég hosszúra sikerültek, egyre jobban mászott rám, éreztem hogy egyre erősebben csókol, és egyre szaporábban veszi a levegőt, aztán elkezdte simogatni a mellemet, benyúlt a pólóm alá is, sőt, végül már a puncimat is masszírozta pár másodpercig.. húú hát hihetetlen volt! :$ Ez azt jelenti, hogy felizgult rám? o.O Csak azért furcsa, mert kb két évvel fiatalabb nálam a srác és nem gondoltam volna..

Ezután kezdtem gondolkozni rajta, hogy de hát mi van, ha csak arra kellek neki?! :S Persze van ami ezt megcáfolja: mindennap beszélünk msn-en, suliidőben is minden nap találkoztunk, minden reggel meg is várt és bekísért a suliba, sokat beszélgetünk és röhögünk együtt, moziban is kifizette a jegyemet meg ilyesmik.. ráadásul tegnap próbált is szegény hívni csak nem vettem észre és utána írt egy sms-t hogy tudja, hogy egy hét nem nagy idő, de szeret..

Én is szeretem őt, sőt szeretném ha szex is lenne nemsokára (szóval ugyanannyira kívánom én is a dolgot) de attól félek hogy az nem elég érdekes, hogy én egyből megadom magamat neki, így is elég gyors a tempónk (nem nekem, csak kívülálló szemével nézve)

Az a baj ha csak pettingelni is kezdünk én már tuti nem fogok tudni leállni és szerintem ő se :$

Szerintetek? :S Előre is köszi..

17/L

2009. dec. 20. 11:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem csak simán fél hogy leszerepel egy idősebb lány előtt,azért játsza túl. Biztos örül neki hogy idősebb a csaja.:)) Aranyos hogy kísér a suliba. Szerintem nem csak a szexet akarja. A tempót meg úgyis te diktálod,ameddig neked okés akkor addig nincs gond.
2009. dec. 20. 11:25
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

Attól szeret igazán 1 srác, hogy fizet helyetted 1x-2x, és bekisér a suliba, meg hajlanfó veled dumálni msnen??? Ezt még te sem hiszed el... Ha majd 2 hónap után is képes várni a szexre, mert te még nem akarod vele, és megtudsz vele beszélni mindent ami bánt, és bármit megtenne érted, akkor igen, szeret! 1 hét kevés idő, mindenhez sztem.

Én le nem feküdnék vele az biztos, de ha a bugyimba turkálna 1 hét után főleg moziba, akkor letörném a kezét.

Igen, csak arra kellesz neki... az nem szerelem, ha már 1 hét után kimondja, ez csak szédítés...

2009. dec. 20. 11:29
 3/13 anonim ***** válasza:
hallod...ha egy 15 évessel jársz,. ne csodálkozz h felizgult, azokra mindenre felizgulnak, mert olyan korban vannak....
2009. dec. 20. 11:31
 4/13 anonim ***** válasza:
6nap után egy 15 éves gyerek a puncidat maszírozza? te mekkora krva vagy
2009. dec. 20. 11:36
 5/13 anonim ***** válasza:

szerintem is csak a szexet akarja.. abban a korban, hogy szinte mindenre feláll neki a fütykös..

egy hét után pedig kimondani azt, hogy "szeretlek".. ráadásul smsben.. ha legalább személyesen mondta volna a szemedbe.. talán.. de így..

tuti, hogy csak leakar fektetni.. ha kibír két hónapot legalább (és persze te is) akkor hajrá, de így...

bár ez csak az én véleményem..

17/L

2009. dec. 20. 11:49
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
11:29 Totál baromságot ír. Miért kéne várni a szexre? Ezek mind irigyek itt. Persze, hogy szeret! 15 éves. Már csak azért is szeret, mert 15 éves. 15 évesen az ember oda meg vissza van, ha van egy 17 éves barátnője. Odavan érted és be van izgulva rád. Örülj neki! Biztos nagyon örül, hogy egyáltalán a világon vagy és te vagy a párja. Akkor feküdj le vele, amikor jónak érzed a dolgot. Akár pár héten belül. Ezek teljesen természetes dolgok két ember között, csak az ilyen lelkisérültek fröcsögnek!
2009. dec. 20. 11:59
 7/13 anonim válasza:
Szerintem ne add magad oda 1 hét után. Elhiszem, hogy akarod, de lehet hogy később megbánod, és akkor már nem lehet visszafordítani a dolgot. Most még van időd átgondolni. Szerintem próbálj meg ellenállni, és beszéld meg a sráccal is ezt az egészet... Várjatok még egy kicsit. Hadd forjon ki a kapcsolatotok!
2009. dec. 20. 12:03
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem fogom neki odaadni magamat még. Köszönöm szépen a válaszokat. Főleg annak, aki lek.rvázott, igazán jólesett - köszönöm mégegyszer!
2009. dec. 20. 14:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Csak viszonyításképp. Én is 15 éves fiúval járok, lassan egy éve. Idősebb is vagyok nála, épp eléggé. Már az első héten nálunk volt egész hétvégén, és nem feküdtünk le, de akkor is... már volt valami. Sőt, nagyon hamar kimondta hogy szeret. Nem feltétlen akar ő szexet, szerethet tényleg. Nekünk másfél hónap után volt meg, és a mai napig szeretjük egymást és minden rendben van. Nem hiszem, hogy csak arra kellenél neki =)
2009. dec. 20. 15:26
 10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: nagyon kedves vagy, köszönöm szépen a biztatást! :)
2009. dec. 20. 16:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!