Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Komoly vagy nem komoly? XD

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly vagy nem komoly? XD

Figyelt kérdés
Na szval az első alkalommal tényleg fáj a behatolás, vérzel és szarul érzed magad? vagy ez csak egy bolond szöveg? :)
2009. dec. 19. 19:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

annyira durva azért biztosan nem lesz, de azért készülj arra, h kellemetlen lehet.

viszont az is megeshet, h te a szerencsések közé tartozol és nem fogsz érezni fájdalmat.

csak nyugodj meg, ne stresszel, az a legfontosabb, fejben is ott kell lenned, különben elronthatsz mindent!

sok sikert!

2009. dec. 19. 20:55
 12/19 A kérdező kommentje:

végre egy megnyugtató atyai válasz XD

am 14 vagyok...XD kimentem a divatból a mostani tinik már ilyenkor nem szűzek,de én megtöröm a jeget XD

2009. dec. 19. 21:01
 13/19 anonim ***** válasza:

Gondoltam hogy nemv agy 14-nél több...azt hiszem még várnod kéne vele...nem tűnsz túl érettnek...bocsesz

Én 16 vagyok szűz, és nem azért mert nem lett volna alkalom...:D csakhát kell a szerelem, meg ilyenek...

2009. dec. 19. 21:15
 14/19 A kérdező kommentje:
még nem akarok lefeküdni a barátommal csak megkérdeztem, már régen is megakartam , csak lusta vagyok :)
2009. dec. 19. 21:18
 15/19 anonim ***** válasza:

hú, lányom, tényleg várnod kellene még egy kicsit? :P

szerelmes vagy egyáltalán? régóta vagytok együtt?

2009. dec. 19. 21:19
 16/19 A kérdező kommentje:

héé ráérek még...:D

fél éve vagyunk együtt, és igen szerelmes vagyok x)

2009. dec. 19. 21:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem csak alig fájt,picit feszített inkább,és egyáltalán nem is véreztem,sőt nagyon közel voltam az orgazmushoz is,olyan jókis érzéseim voltak közben.Szóval nem lehet általánosítani,nem mindenkinek fáj rettentesen,meg vérzik.Nekem egy nagyon jó emlék,19 éves múltam már akkor és addig nem járt még tampon sem bennem,nemhogy ujj vagy valami más,szóval hihetetlenül szűk is voltam.
2009. dec. 19. 23:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát én elárulom nektek, én 1 éve élek szexuális életet és a mai napig könnybe lábad a szemem annyira fáj. Fogalmam sincs miért :(
2009. dec. 19. 23:27
 19/19 A kérdező kommentje:
utolsónak üzenem : az előtted írók szerint nem fáj annyira, ezért nagyon tudlak sanjálni :(
2009. dec. 20. 19:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!