Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly vagy nem komoly? XD
Figyelt kérdés
Na szval az első alkalommal tényleg fáj a behatolás, vérzel és szarul érzed magad? vagy ez csak egy bolond szöveg? :)2009. dec. 19. 19:56
1/19 anonim válasza:
ezt mindenki máshogy éli meg.sok mindentől függ például:partnertől helytől stb..
2/19 A kérdező kommentje:
helytől? :o nem ugyanúgy fáj ha a kádban vagy az ágyban csinálod?
2009. dec. 19. 20:05
3/19 anonim válasza:
mondjuk ha egytől függ akk grill sűtön milyen ? XD
4/19 A kérdező kommentje:
pikáns és tűzes? XD
2009. dec. 19. 20:11
5/19 A kérdező kommentje:
*tüzes
2009. dec. 19. 20:11
6/19 anonim válasza:
tényleg fáj az első, nagyon sz@r, viszont nem minden esetben szakad át a lány hymene, mert van akinek vastagabb, van akinek vékonyabb. ha az átszakad, akkor vérzik, meg fáj is kicsit.
nekem 2 éves kapcsolat alatt ép maradt (azóta voltam mással és átszakadt)
7/19 anonim válasza:
Utsó:Nekem nagyon nagyon jó volt az első és semmi fájdalmat sem éreztem szval ennyi...
9/19 A kérdező kommentje:
ez vicces mert nem tom hogyan készüljek fel rá ...most féjni fog vagy nem...vigyek be egy citromot ha a fájdalomtól harapni kell akkor ne pasim nyakát harapjam vagy ne ...xD
2009. dec. 19. 20:49
10/19 anonim válasza:
most estem pofára xD én azt hittem fiu kérdezi ... vanilyen XD am hányéves vagy ?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!