Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akar szexelni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar szexelni a férjem? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

2008.márciusában lett pozitív terhességi tesztem.Tavaly dec.-ben szűltem.Áprilisban volt 1éve,hogy nem szeretkeztünk.

Nője nincs,az tuti!Soha nem jár el sehova,csak dolgozni.A munkahelyén lehetetlen lenne akárkivel is szexelnie,tudom,mert én is dolgoztam már ott.Akkor?Mi lett vele?Amióta nagy pocakom volt,még csak közeledni sem közeledik felém!Én már próbáltam,de mindig talált vaéami kifogást,úgy hogy már nem is erőltetem a dolgot!

2009. dec. 19. 07:21
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Inkább kérdezd meg TÖLE, hogy miért nincs kedve? Itt ki tud belelátni a fejébe? NE szexet akarj kieröltetni, hanem BESZÉLGESS EL VELE!
2009. dec. 19. 07:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Szerinted nem próbáltam vele beszélgetni????

Próbáltam.Annyit mondott,hogy egyszerűen nincs kedve hozzá!

Hiába eröltetek bármit is!

Beszélni sem akar róla,csinálni sem akarja!

Egyébként meg tök normális,segít a gyerek körül,a hangjában ott van a szeretet a kedvesség,mindig meglep valamivel!(Nem kell nagy dolgokra gondolni,csak pl.:hoz valami nasit,amit szeretek...ilyenek)

Ezért nem is értem!

2009. dec. 19. 08:07
 3/8 anonim ***** válasza:
vegyél fel valami szexi fehérneműt és úgy várd amikor megy haza a munkából. vagy menjetek el kettesben egy hétvégére valahová kikapcsolódni. 1 év nagyon sok...
2009. dec. 19. 08:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Bent volt a férjed a szülésnél? Vannak pasik, akikből ezt váltja ki a látvány! Írod, hogy már nagy pocakkal sem közeledett, hát az én férjem sem, de ő meg is mondta, hogy zavarja, hogy ott van bent a bébi. Én megértettem, bár nálunk azért van szex. Szerintem is próbáld elcsábítani, valami szexi fehérneművel. Vagy ha van egyáltalán nyugi a kicsitől esténként, fini, gyertyafényes vacsi, csábító parfüm. Ha tényleg nincs senkije, nincs pasi, aki ezektől nem csábul el! Az viszont tökre nem normális, hogy másfél éve nem szeretkeztetek! Szerintem senki nem bírja ennyi ideig szex nélkül, ha nem kapja meg máshonnan!
2009. dec. 19. 09:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

ez nekünk is így volt. Illetve nem teljesen. Én 2006.03.11-én lettem várandós. A terhesség alatt szeretkeztünk, de szülés után valami megváltozott. Nekem azt mondta, hogy a melleimhez nem "nyúl" mert az a picikénké most.

Mi mondjuk szeretkeztünk már mikor a varratok még bent voltak. De valami más volt, nem kezdeményezett, feszengett.

Már 3 éves a kislányunk és ha megkérdezem és elmondom, neki, hogy nekem fájt, hogy nem "nyúl" hozzám, ma is csak azt mondja, hogy a testem akor szent volt hiszen a gyermekünké volt.

Mára már helyreállt a helyzet, most inkább a spontanitás nincs meg, hiszen a kislányunk valamilyen szinten gátat szab a szabadságunknak.

Szóval egy gyermek változtat a kapcsolaton valamennyit.

Nekem jó volt mert megbeszéltük, beszélt róla.

Bent volt a szülésnél, de Ő orvos, szóval nem rázta meg a dolog, meg egyébként is, szerintem nem az a baj nálatok sem, hogy esetleg bent volt.

Kitartás, szeret téged az elmondásaid alapján!

2009. dec. 19. 10:00
 6/8 Szupermókus ***** válasza:
0%
mert impotens :( vagy más nőt kezelget
2009. dec. 19. 10:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Sok férfi szülés után már nem nőként tekint a nőre, hanem anyára. Lehet itt is ez a baj?

(nem mind, csak sok, mielőtt valaki kötözködne, hogy náluk megy a szex szülés után is)

2009. dec. 19. 11:39
 8/8 anonim válasza:
100%
Szerintem fél, hogy más lettél, vagy másmilyen lenne. Ha erőlteted, ez mégrosszabb lesz. Nem tudom mi a megoldás, de valahogy biztos, hogyfel kell oldani a gátlásait, valami újat kitalálni, nem tudom. Persze mindenképp beszélni kell erről, erre meg kell találni a módot. Ha megbíztok egymásban, működik a házasság (ezen kívül), akkor erre biztos, hogy van megoldás. A feleségemnek most nagy a hasa, 7 hónapos. Ritkán szexelünk, mondjuk 2 hetente kb. de akkor nagyon jó, és ez inkább azért van, mert összejöttek a dolgok, mindig későn, fáradtan fekszünk stb. Nem a hasa miatt. Egy kicsit félek a szülés után más lesz, de hát majd lesz valahogy.
2009. dec. 19. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!