Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne olyan barátotok aki meleg, és szeretne gyereket;vállalnátok hogy megszülitek neki?
Semmiképp. Ha megszülöm, az enyém. Vér a véremből, hús a húsomból. Az én felelősségem nevelni, és nőként ha addig nem is, a szülés pillanatában olyan kapcsolatot éreznél közted és a gyerek közt, hogy a világért sem adnád senkinek.
Voltak vizsgálatok, de Freud óta tudjuk, hogy a gyerekeknek mindkét, női és férfi személyiség példákat maga előtt kell látnia a normál fejlődéshez. Ha csak két apát vagy két anyát lát, lehet hogy okos és érdeklődő lesz, de később problémái lesznek a szexuális életével, illetve a szocializációval is, nem fog tudni rendes kapcsolatokat kialakítani, valamit elveszik tőle a lehetőséget, hogy szabadon válassza meg hogy hetero vagy homo életet akar-e élni, hiszen más példát nem lát maga előtt csak a homót.
Én nem adnék nekik gyereket, noha édesmindegy nekem hogy mit és kivel csinál az ágyban. Ha meg mégis, mindenképp akarnak.. akkor örökbefogadás, így segíthetnek egy kicsit azoknak a gyerekeknek, akiknek a körülmények miatt nem lehet normális élete.... de inkább ne is gondolkozzanak gyerekben...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!