Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha lenne olyan barátotok aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne olyan barátotok aki meleg, és szeretne gyereket;vállalnátok hogy megszülitek neki?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 22:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%

NEM

Szegény gyereknek jobb is ha inkább a világra sem jön....

2009. dec. 18. 22:24
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán nem....ez nem normális dolog...megoldás: Lombik baby:)
2009. dec. 18. 22:26
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

nem

ha majd szülök, akkor az ő enyém lesz és senki nem veheti el tőlem

2009. dec. 18. 22:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a szerelmemnek szeretnék szülni.
2009. dec. 18. 22:46
 5/12 kolosszus22 ***** válasza:
40%
B.UZIknak, leszbikusoknak csak ne legyen gyerekük!
2009. dec. 18. 23:20
 6/12 anonim ***** válasza:
57%

NEM, mondjuk fiú vagyok, úgy hogy alapból kizárt, még ha akarnám is:DD

De nem értem ezt, ha bu/zik akarnak lenni, akkor miért nem lehet elfogadni, h nincs gyerek, ez nem jár gyerekkel.Amúgy nem hinném, h az a gyerek két apával pszichésen egészségesen fejlődne.

2009. dec. 19. 01:11
 7/12 anonim ***** válasza:
51%

Valójában végeztek ez irányú vizsgálatokat, és a világon mindenhol, ahol ez szóba jött, az jött ki, hogy bizony, két egynemű szülővel is fejlődhet egészségesen a gyerek. De nem is ez a kérdés. A kérdés fentebb elhangzott, nem tudom, miért kell válasz helyett rögtön fikázdát nyitni.

Egyébként én meleg vagyok, de ha eljön az ideje, inkább örökbefogadnék.

2009. dec. 21. 02:55
 8/12 anonim válasza:
0%

NNNNNNEEEEEEEEEMMMMMMM!!!

Főleg, hogy kan vagyok, nemhogy erkölcsi, még biológiai akadályai is lennének, nye-nye-nyeeee...:D

-ReapeR-23/F

2009. dec. 21. 03:09
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Kizárt. Ez az ő választása. Ne akarjon gyereket. Normális hetero pároknak meg évekig kell várni az örökbefogadás miatt a gyerekre, a mocskos B...ik meg csak úgy kapjanak gyereket. Hát nehogy már.....
2009. dec. 21. 07:47
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
Ezzel semmi baj nem lenne, de hondoljatk már bele, mit kapna az iskolában/más társaságban a többiektől az a gyerek akiről kiderülne hogy két meleg neveli. Milyen borzalmas élete lenne már szegénynek?
2009. dec. 21. 10:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!