Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kéjgázt "nevetőgáz" érdemes használni szexhez? Esetleg tapasztalat?
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 17:37
1/11 anonim válasza:
A kéjgáz durván 30 mp-ig tart...ha neked ennyi idő elég szexre...
2/11 A kérdező kommentje:
Hát az nem túl sok.Mik a reakciók?
2009. dec. 18. 18:05
3/11 anonim válasza:
hát a szexhez nem sok köze van, azért kéjgáz mert szexuális tartalmú álmod lesz tőle. inkább a fűvet ajánlom, az amúgy is afrodiziákum.
4/11 anonim válasza:
én a kéjgáz hatását barátnőmön láttam még gimiben. igazából annyi volt az egész, hogy 20 másodpercig röhögőgörcsöt kapott, utána hiphop el is múlt... azt nem tudom, hogy álmodott-e valamit aznap este! :) szerintem nem a szexhez való, és tényleg ennyire rövid a hatása.
5/11 anonim válasza:
Én már próbáltam, és jó móka volt. Nem túl hosszú a hatása, de jó hangulatot csinál maga a szívás. Persze technikailag nem szex közben csináltuk, hanem pihenésképp, feldobta a dolgot, én ajánlom. De az, hogy "érdemes használni" azt nem mondanám, extraként jó, de rendszeresen szerintem fölösleges. Amire érdemes figyelni, hogy habpatronból fejenként 5-10 nél többet nem érdemes tolni, mert befájdul a fejetek, és már nem lesz nagyobb poén. Levegőt vegyetek mellé, és fokozatosan próbáljátok ki, láttam már elájulni, meg elkékülni tőle embert, és az nem vicces, sőt. Ésszel, mértékkel.
6/11 anonim válasza:
ja és ha sokat használtok akkor pótoljátok a B12őt! mert a kéjgáz kivonja a szervezetből a B12 vitamint.
7/11 anonim válasza:
Mivel a kéjgáz egy disszociatív érzéstelenítő, így pont hogy elnyomja a tapintás érzékelést. A szexhez alkalmazható pszichoaktív szereknek a sajátossága, hogy kiteljesíti a tapinás érzetet.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Ez sem az igazi akkor.A szoba levegőjébe gondoltam engedni.Keresgélünk tovább.
2009. dec. 22. 16:47
9/11 Vadmeggy válasza:
10/11 anonim válasza:
21:21-es vagyok.
Előzőnek:
NO2-t (nitrogén-dioxidot) sehogy nem jó ötlet lélegezni, mert mérgező, de a kéjgáz az nem nitrogén-dioxid, hanem dinitrogén-oxid. Ettől függetlenül is a szobalevegőjébe engedni elég nagy butaság/felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!