Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a baj a prosztatámmal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a prosztatámmal?

Figyelt kérdés

a prosztatám meg tudom találni, megvan és picit fel is izgulok amikor megérintem, de akárhogy simigatom, masszírozom nem megyek el.

egyszer régebben félig sikerült, de csak előnedvig jutottunk..

baj van vele, vagy csak nem tudom tökéletesen a módját?.. :S

2009. dec. 18. 16:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Prosztata?Akarod mondani pénisz,hímvesző stb?:)

Amúgy nem tudom mennyi idős lehetsz,ahogy így "elmesélted" a dolgot,de próbáld meg húzogatni azt a ksi bőr darabot,fitymát :) és lám-lám eltelik egy kis idő és el is mész :)

2009. dec. 18. 16:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Van prosztatamasszázs is, első..és valakinek orgazmusa is lehet tőle. Valószínű semmi baja, de ne vidd túlzásba, az nem hiszem,hogy jót tesz neki. Pihenj kicsit, addig csinálj mást.
2009. dec. 18. 16:43
 3/12 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nincs! A prosztata masszázst gyakorolni kell, ha más csinálja neked, akkor hamarabb sikerülhet.

Első válaszolónak:A kérdező nagyon is tudja, hogy mit kérdezett, de Te nem nagyon vagy tisztában vele. Nem péniszről, hímvesszőről van szó, hanem a prosztatáról!

2009. dec. 18. 17:33
 4/12 anonim ***** válasza:
16:42 mielőtt elkezded osztani az észt, legyél kedves tájékozódni. Pff... és még Te szólsz be... Kérdezőnek: sztem nincs vele baj, pl. vannak olyanok, akinek 1általán nem is jó... De ha neked bejön, gyakorold, úgyis sikerülni fog. De neten okosabbakat találsz sztem, mintha itt kérded, mert látod vannak ilyen okos emberek is... :D
2009. dec. 18. 20:51
 5/12 A kérdező kommentje:

első válaszolónak: hülye vagy.

3.válaszolónak: köszi.

2010. jan. 13. 15:50
 6/12 anonim ***** válasza:
1. Terhes vagy.
2010. márc. 11. 20:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Azért csak prosztatától nehéz elmenni.

Nem lehetetlen, de ahhoz nagyon fel kell izgulni meg ismerni kel magad.

Egyébként meg ha a Cooltúrából jött az ötlet, akkor jelzem, hogy ez azért nem így megy. Nem egy nyomás és jajj már el is mentem.

Közben kézzel is csináld.

2010. márc. 11. 20:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Te szerencsés vagy!Mi is próbáltuk a prosztata masszázst a párommal de sajna nem nagyon jött össze.Ha te megtaláltad magadnak akkor kérd meg a barátnődet hogy segitsen be orállal.Vezesd rá hogy hol van az a hely amit masziroznia kell közben.

28/L

2010. márc. 11. 20:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Meg esetleg a prosztata rák ellen is segíthet.
2010. márc. 11. 20:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Segítsek neked prosztatázni, nyuszibogár?

30/F

2010. márc. 11. 22:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!