Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenek a természetes nők? Aki egyáltalán nem festi a haját, nem sminkel, nem szedi a szemöldökét, nem volt fogszabályzója, nincs plasztikázva, nem borotválkozik sehol, nem körmözik, nem szolizik?
Ha természetes szépség, akkor abszolút...( nyilván ami számomra szép (
Természetes csúnya nem tetszik.
Nem. Az, hogy valaki nincs plasztikázva, az egyelten előny. És persze egy szép nő smink nélkül is szép.
De a bozontos szemöldök, a hólajkutya meg a szőrös lábak (szőrös bármi) egyáltalán nem vonzó. Sőt.
Ha valaki szépnek született és plasztika, smink, fogszabályzó nélkül is szép, még annál is kiábrándító a szőrösség. Hát még olyannál, akinek alapból csúnya az orra, csálék a fogai, aknés a bőre stb.
Nekem volt orrplasztikám, megcsináltattam a fogaimat, kondizok, szőkítem a hajamat, járok körmöshöz, szőrtelenítek és szolidan sminkelek is - na ez a fajta természetesség nagyon bejön a férfiaknak. A műmell, kacsaszáj, szétszolizott bőr és 5 centis csiricsáré műköröm már pont annyira megosztó, mint a kérdésben említett természetesség (inkább igénytelenség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!