Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csináltatok már ilyet, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltatok már ilyet, a párotokért?

Figyelt kérdés
Történt vagy tervezitek hogy az ünnepek táján meglepitek a párotokat olyasmivel például amit máskor nem engedtek meg neki az ágyban csak most?Ha igen légyszi írjatok nemet,kort és hogy mivel leptétek meg természetesen:)
2009. dec. 18. 12:59
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

aktus közben orál az ö részére...azt párhavonta csak ha épp békiteni akarom,vagy kedvébenjárni:D (utálom a saját izem...előtte akármennyi orál,végig is,számba mehet,bármi,de ha belémdugta,onnatol kivételes alkalmakkor kapom csak be)

szexiruci,anál,végigorál,ilyenek már nem számitanak különlegesnek,bár még mindig tud neki örülni:)

22/L

2009. dec. 18. 13:15
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Nem. Nálunk minden nap "ünnep". :D

41/F

2009. dec. 18. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
20%

2009.12.18. 13:15 22/L:

Nekem is csinálhatod, nem fogok ellenkezni. :)

2009. dec. 19. 18:05
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
Korbacs,bilincs,kalapacs,szeg........ biztos maradando elmeny lesz. :P
2009. dec. 20. 23:26
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
13:15 - mázlista pasid van :)
2009. dec. 20. 23:39
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Megengedem, hogy egy ágyban aludhasson velem...
2009. dec. 21. 00:20
 7/10 anonim ***** válasza:
55%

Te jóóó éggg!!

mint ha én írtam volna az elsőt! csak én "már" 23 vok :D:D

valamiért én se tudom bekapni, ha már volt bennem. inkább megtörölgetem, és nem tudom miért, pedig nálunk is vannak amiket Te írtál, de ez az egy ami nem megy, pedig néha biztos örülne neki...

bocsi az off-ért:D

kedves kérdező!

szertinem, hogy Te mivel tudod meglepni a párodat, és nálatok mi nem volt még, azt csak Te tudhatod...

én szívem szerint egy hármassal lepném meg a párom, de nem tudok kit megkérni rá...

2009. dec. 21. 09:14
 8/10 anonim ***** válasza:
74%

nagyon ritkan vannak kisebb ujitasok, pl az elejen a szulinapjan megengedtem h a szamba menjen el amikor ez meg extranak szamitott. esetleg az ajandek bilincs ami meg ujdonsagnak volt. az analrol meg egyelore szo sem lehet. en inkabb kreativ meglepeteseket probalok kitalalni. peldaul mikulaskor en voltam rudolf, a kurrrva renszarvas (agancsokkal meg mindennel:), a szulinapjan sztriptizt kalapban, stb. de volt hogy csak ugy a semmibol kapott egy kupont egy sajat keszitesu fincsi koktelra es 4 ora ingyen szeretkezesre :) (ezen 5 percig kacagott mikor meglatta:)) szerintem egy kis kreativitassal lehet ujat es egyedit adni minden alkalommal es ezek a szemelyes aprosagok sokkal kulonlegesebbek mint a "standard" szex-dolgok (anal, vibrator, harmas,stb) mert ha belegondolsz ezek nektek ujdonsagok de amugy nem. viszont amit te talalsz ki, az csak a tietek es szerintem az ajandeknak az a lenyege hogy adni akarj.

20L

2009. dec. 21. 09:46
 9/10 anonim ***** válasza:

:D

kedves utolsó remélem nem baj, ha lopok az ötleteidből?:D

tudom, hogy az ugy már nem saját, de aranyosak és jól hangzanak...:D

2009. dec. 22. 06:15
 10/10 anonim ***** válasza:
nem baj. :) ami meg xtem jo otlet volt, a szulinapjan megkertem menjen ki egy kicsit a lepcsohazba, kotottem 1 piros masnit a nyakamra es rakotottem 1 salat (arra vigyaztam h a sal elotte is rajtam legyen) es mikor visszajott meg kellett talalja hogy hova rejtettem az ajandekat, azzal a segitseggel hogy 1 piros masni van rajta :) vagy 10 percig rohangalt nagy lelkesen a lakasban a legelkepesztobb helyeken kutatva mig rajott h rossz helyen keresgel :))
2009. dec. 23. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!