Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Születési rendellenesség miatt a péniszem utolsó 3-4 centije nagyon,70-80 fokosan el van görbülve. Akkor azzal lehetetlen a szex igaz?
Miről beszéltek ti?:D
Mennyire legyen tág? A ti barátnőtök csak úgy natur tág? Annyira hogy egy L alakú f*t föl lehetne nekik tuszkolni egy az egyben?:D
Az L alakú fa*ú srácnak meg csak annyit, hogy nem számít, csak az, hogy neked jó legyen a szex, büdös r-eknek be lehet tolni bármit.
a nők G pontját egynes farokkal elég nehéz elérni,talán mikor hátulrol csinálják akkor jár arrafelé, ezért görbe a G pont vibrátor, mert azzal lehet könnyen elérni.
ha felfelé görbül akkor elölröl csináld ugy fogja elérni, ha lefelé akkor meg hátulról.
ha jó görbe akkor nagyonkönyedén eléred ezeket a pontokat, amit más egyenes társad soha.
nemhogy hátrányod de lehet hogy még mákod is lessz ezzel a dologgal, illetve a párodnak :)
talán kicsit nehezebben fogod bejátszani a lompost, de ha bentvan, biztos vagyok benne hogy a csajok jobban fogják élvezni, ugyanis a punci bellül hátrébb tágabb, van ott hely ne aggodj:) 34/F
az elöző vok, csak eszembejutott pár poén is, remélem nem sértöds meg.
ez az a farok ami kifelé tép, befelé szakit:D
azt felejtsd el hogy ugy védekezel hogy megszakításal, hogy mikor érzed hogy jön akkor csak ugy kikapod:)
sztem hülyeségen aggódsz... ez a csajnak sztem csak nagyobb örömeket okoz:) ... egyébként is... mit számít,ha szeret téged?.. a szex az meg csak élvezetes lehet;) ... főleg jó pózokban:D!..
L/16
Létezik már erre korigációs műtét.
Kivágnak egy kis részt a péniszed alsó részéből, ez álltal a felső rész meg nyúlik, így ki egyenesedik, vagy nem lesz akkora :)
Google a barátod.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!