Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Születési rendellenesség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Születési rendellenesség miatt a péniszem utolsó 3-4 centije nagyon,70-80 fokosan el van görbülve. Akkor azzal lehetetlen a szex igaz?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 11:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát ha alány szűz akkor kicsit cinkes, de ha tág akkor még jobb is lehetsz vele mint mások!
2009. dec. 18. 21:19
 12/19 anonim ***** válasza:
38%

Miről beszéltek ti?:D

Mennyire legyen tág? A ti barátnőtök csak úgy natur tág? Annyira hogy egy L alakú f*t föl lehetne nekik tuszkolni egy az egyben?:D

Az L alakú fa*ú srácnak meg csak annyit, hogy nem számít, csak az, hogy neked jó legyen a szex, büdös r-eknek be lehet tolni bármit.

2009. dec. 24. 18:52
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

a nők G pontját egynes farokkal elég nehéz elérni,talán mikor hátulrol csinálják akkor jár arrafelé, ezért görbe a G pont vibrátor, mert azzal lehet könnyen elérni.

ha felfelé görbül akkor elölröl csináld ugy fogja elérni, ha lefelé akkor meg hátulról.

ha jó görbe akkor nagyonkönyedén eléred ezeket a pontokat, amit más egyenes társad soha.

nemhogy hátrányod de lehet hogy még mákod is lessz ezzel a dologgal, illetve a párodnak :)

talán kicsit nehezebben fogod bejátszani a lompost, de ha bentvan, biztos vagyok benne hogy a csajok jobban fogják élvezni, ugyanis a punci bellül hátrébb tágabb, van ott hely ne aggodj:) 34/F

2009. dec. 24. 19:44
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

az elöző vok, csak eszembejutott pár poén is, remélem nem sértöds meg.

ez az a farok ami kifelé tép, befelé szakit:D

azt felejtsd el hogy ugy védekezel hogy megszakításal, hogy mikor érzed hogy jön akkor csak ugy kikapod:)

2009. dec. 24. 19:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Most azon gondolkozom, h a csajnak milyen betű kell, h mindkettőtöknek jó legyen :) Az már biztos, h csak a kínai ABC-ben találtok rá megoldást :)
2009. dec. 24. 21:21
 16/19 anonim ***** válasza:
39%

sztem hülyeségen aggódsz... ez a csajnak sztem csak nagyobb örömeket okoz:) ... egyébként is... mit számít,ha szeret téged?.. a szex az meg csak élvezetes lehet;) ... főleg jó pózokban:D!..

L/16

2009. dec. 25. 11:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen, ez a G-pontos válasz elég találó volt szerintem. Valamennyire lehet hajlékony a rúd, betételnél kell kicsit odafigyelni, bent meg majd teszi a a dolgát. Ha felfelé görbül, akkor előről, ha lefelé, akkor hátulról csináld, és lesz neki eredménye! :)
2009. dec. 25. 15:14
 18/19 anonim ***** válasza:
hát ha tudod kicsit egyenesíteni és még be tudod "helyezni" akkor most őszintén csak többet kotorászol lehet h 1 bizonyos fokon előny PASI vagyok semmi rosszféle hajlamom nincs csak gondolkodok h szegényből mit lehet kihozni :P
2010. febr. 14. 01:06
 19/19 anonim válasza:

Létezik már erre korigációs műtét.

Kivágnak egy kis részt a péniszed alsó részéből, ez álltal a felső rész meg nyúlik, így ki egyenesedik, vagy nem lesz akkora :)

Google a barátod.

2011. dec. 24. 11:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!