Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Születési rendellenesség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Születési rendellenesség miatt a péniszem utolsó 3-4 centije nagyon,70-80 fokosan el van görbülve. Akkor azzal lehetetlen a szex igaz?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 11:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

bíztos vagy benne, h 70-80 fokos a görbülés?? az azt jelentené, h már majdnem derékszögben van :DD

Sztem biztos nem ennyire görbe, és így semmi akadályt nem fog ez jelenteni a későbbiekben, nyugi;-)

2009. dec. 18. 12:14
 2/19 A kérdező kommentje:
Ha túloztam, inkább kevesebbet mondtam. De mint mondtam ez egy rendellenesség, nem természetes görbület, ami mindenkinek van szinte....
2009. dec. 18. 12:17
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

hát azzal szó szerint beakasztasz a csajnak! :D:D bocsi de ezt muszáj volt. :D remélem nem haragszol meg.

amúgy meg nem lehetetlen, csak jó póz kell meg egy kicsit tágabb barátnő és kész. :)

2009. dec. 18. 12:32
 4/19 anonim ***** válasza:
kiegyenesíteni nem lehet valahogy? Mert egy ilyen taggal elég nehéz lehet... mondjuk ha elég tág a barátnőd akkor nem gond.
2009. dec. 18. 12:51
 5/19 anonim ***** válasza:
Magyarán úgy néz ki a fütykös mint az L betű?
2009. dec. 18. 13:05
 6/19 A kérdező kommentje:
magyarán...
2009. dec. 18. 13:24
 7/19 anonim ***** válasza:
:O első vagyok, hát ha olyan mint egy L, akkor sztem inkább fordulj urológushoz, mert így ez már nem normális sztem..
2009. dec. 18. 13:40
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem h tudnak valamit is kezdeni vele :( túl nagy a szög benne, az életben nem egyenesítik ki még műtétel sem. :( DE tág bnő.
2009. dec. 18. 13:43
 9/19 anonim ***** válasza:

Az én mostani párom mesélt egy ilyen srácról, akivel még előttem lefeküdt. (Nincsenek egymás előtt titkaink, vagy tabuk e téren, szoktunk beszélgetni minden féléről, erről is.) ;)

Na szóval ő azt mondta, neki nagyon jó volt ez. Olyan pontokon érintette meg belül a srác, amit soha senki más nem ért el, csak ujjal. Úgy is mutatta meg, az ujjával, hogy milyen "kampós" volt a srác pénisze. Azt mondta élvezte, nagyon különleges volt. Szerintem, ha a bevezetésnél vigyázol és türelmes vagy, akkor te is ilyen kuriózum leszel a csajoknál. Szinte irigyellek.

2009. dec. 18. 14:07
 10/19 anonim ***** válasza:
ja ez nem hülyeség. :) mondjuk attól függ h fel vagy le görbül. ha felfele akkor tényleg te leszel a szexisten a városodban. :D
2009. dec. 18. 16:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!