Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Születési rendellenesség miatt a péniszem utolsó 3-4 centije nagyon,70-80 fokosan el van görbülve. Akkor azzal lehetetlen a szex igaz?
bíztos vagy benne, h 70-80 fokos a görbülés?? az azt jelentené, h már majdnem derékszögben van :DD
Sztem biztos nem ennyire görbe, és így semmi akadályt nem fog ez jelenteni a későbbiekben, nyugi;-)
hát azzal szó szerint beakasztasz a csajnak! :D:D bocsi de ezt muszáj volt. :D remélem nem haragszol meg.
amúgy meg nem lehetetlen, csak jó póz kell meg egy kicsit tágabb barátnő és kész. :)
Az én mostani párom mesélt egy ilyen srácról, akivel még előttem lefeküdt. (Nincsenek egymás előtt titkaink, vagy tabuk e téren, szoktunk beszélgetni minden féléről, erről is.) ;)
Na szóval ő azt mondta, neki nagyon jó volt ez. Olyan pontokon érintette meg belül a srác, amit soha senki más nem ért el, csak ujjal. Úgy is mutatta meg, az ujjával, hogy milyen "kampós" volt a srác pénisze. Azt mondta élvezte, nagyon különleges volt. Szerintem, ha a bevezetésnél vigyázol és türelmes vagy, akkor te is ilyen kuriózum leszel a csajoknál. Szinte irigyellek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!