Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volt már hogy kihasználtatok egy pasit, magyarán csak arra kellett?
Én az egyik exemnél érzek ilyet, hogy csak szexet akarok tőle. Nem volt komoly kapcsolatunk, és nagyon rövid is volt a dolog (még nyáron) De akkor nem feküdtünk le. Kb. 3 hónapig nm is hallottam róla, majd a közös baráti társaságnak köszönhetően azóta láttam egyszer-kétszer, és beszéltünk is. Furcsa volt. Igazából soha nem kezdeném újra vele, mert nem alkalmas komoly párkapcsolatra a drága. De szexuálisan hihetetlenül vonz, soha nem éreztem ilyet még senkinél se.. már ha meglátom is csak arra tudok gondolni.. nem tudom miért van ez :)
Én 18/L, ő 18/F. Hát remélem egyszer összejön ez az álmom :)) De neki ezt nem kell tudnia hogy nekem csak szex kell.. xD
Utolsónak gratulálok!!! :-)))
Amúgy nekem is van egy kiszemeltem,akivel csakis szexet tudnék elképzelni,de azt is tudom,hogy ez kölcsönös.Szó volt már arról,hogy egyszer összehozunk valamit,hát remélem,összejön nekem is.Amúgy nagyon jó pasi,nekem teljesen bejön külsőre...viszont személyiségre elég link.Így nem tudnék Vele kapcsolatot elképzelni.Szóval csak arra kell. :-)
Köszönöm:D
Amúgy utolsó tényleg nekem is szó szerint ez van:) Szexuális feszültség, uh de az nagyon:):):) De hogy párkapcsolat?? Szerintem ez az ember nem képes szerelemre..:S Tipikusan az a fajta akinek nem elég sohasem egy nő:) Majd talán egyszer úgy 10 év múlva érettebb lesz..vagy talán soha:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!