Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volt már hogy kihasználtatok egy pasit, magyarán csak arra kellett?
Figyelt kérdés
Előfordult már veletek, hogy valami hiányzott az életetekből, és kéznél volt egy pasi, aki nagyon bejött nektek, de nem akartatok semmi komolyat tőle? Csak arra kellett, hogy udvaroljon, tekerjen nálatok, a végén esetleg egy laza kis sex, aztán soha többet nem akartatok talizni vele?2009. dec. 17. 17:17
1/15 anonim válasza:
Még nem, de mostanság sűrűn foglalkoztat a dolog! :)
3/15 anonim válasza:
Nem fordult még elő eddig,viszont az ellenkező esetre volt példa bőven...Talán túl komoly vagyok,és lelkis,ki tudja...
4/15 anonim válasza:
nekem már volt több olyan csajom is aki csak azért volt velem mert nagy farkam van és jó voltam az ágyban:S én meg tök szerettem az egyiket ezekből. így jártam
5/15 anonim válasza:
A nagy farkúnak üzi: -Én is simán lecserélem a nagy farkút a kicsire, ha nem jó a kapcsolatom! Nem mindig a méret a lényeg!:)
6/15 anonim válasza:
engem már használtak ki így.. a csak hetente 2hetente eljött, szexeltünk, aztán másnap lelépett.. amikor mondtam h kezdek beleszeretni nem találkoztunk 3 hétig.. aztán szakíttott.. :D
szal jó volt..
7/15 anonim válasza:
18:04es vagyok.. az csaj akart lenni :)
8/15 anonim válasza:
egyszer volt ilyen, hogy elterveztem, hogy csak szex és nem keresem többé..
de még mielőtt lefeküdtem volna vele, csak flörtöltünk, csókolóztunk, stb... sajnos rájöttem,hogy kezdek valamit érezni iránta :S most már nem tudom jó ötlet lenne-e lefeküdni vele, mert járni biztosan nem fogunk egyéb okok miatt :(
9/15 anonim válasza:
a nagyfarkú vok... nem lecserélt . hanem csak azért volt velem mert jó volt a sex csak én közben beleszerettem. ennél világosabban nem tudom leírni.
10/15 anonim válasza:
Hali nagy farkú! Veled maradt volna, ha megkapott volna tőled mindent!:) Bár az is biztos, hogy a nőkön sem lehet kiigazodni, mert ha túl sokat adsz az sem jó! :)
Üdv: Coccoa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!